Sök Meny
« Tillbaka

Ozoneair Stipendium


Ozoneair Stipendium

Ozoneair är ett svenskt teknikföretag i Luleå med ozonrengöring och luktborttagning som specialitet. Bolaget utvecklar och producerar högkvalitativa och innovativa reningsprodukter för att förbättra luftmiljön inomhus. Genom stipendiet vill vi på Ozoneair bidra till och uppmuntra utvecklingen inom området teknik, innovation och entreprenörskap. Stipendiet är på 5 000 kr och betalas ut en gång per termin. Läs mer om våra luftrenareozongeneratorer och hur en ozonbehandling går till.

Vem kan söka?

Stipendiet kan sökas av dig som skrivit en kandidat- eller masteruppsats vid ett svenskt universitet eller svensk högskola under det gångna året. Uppsatsen ska vara inom området teknik, innovation och entreprenörskap.

Hur ansöker jag?

Skicka in din färdiga uppsats till kundservice@ozoneair.com eller via formuläret nedan. Märk ämnesraden med Uppsatsstipendium. Förutom din uppsats vill vi att du anger ditt namn, lärosäte, utbildning och en kort sammanfattning om vad din uppsats handlar om och dess slutsats. Sista ansökningsdag för vårterminen är den 30 april och för höstterminen 31 oktober.

Vad händer sen?

Vinnaren utses av en panel hos Ozoneair och vinnande stipendiat meddelas via epost senast en månad efter ansökningstiden utgång. Beslutet kan ej överklagas.

Ansök här
Sista ansökningsdag31-10-2023Ansökning öppnades01-01-2023PeriodVärde5 000 kr
Se alla stipendier

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Byggelement - ett KarriärföretagAhlsell - ett KarriärföretagBygma - ett KarriärföretagBoliden - ett KarriärföretagFeelgood - ett KarriärföretagBesikta - ett KarriärföretagGeely - ett KarriärföretagKGH Customs Services - ett KarriärföretagTrelleborg AB - ett KarriärföretagFolksam - ett KarriärföretagMIAB - ett KarriärföretagApotea - ett KarriärföretagHusqvarna Group - ett KarriärföretagIKEA - ett KarriärföretagSamsung - ett KarriärföretagElektroskandia - ett Karriärföretag

Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.