10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
« Tillbaka

Praktikstipendium London


Få mer information om stipendier och ansökningstider

Elof Hanssons Stiftelse - stipendium för praktik vid Svenska Handelskammaren i London

Elof Hanssons Stiftelse utlyser i samarbete med Svenska Handelskammaren i Storbritannien och Handelshögskolan vid Göteborgs universitet ett stipendium för att erbjuda unga, kreativa affärsbegåvningar möjligheten att fördjupa sina kunskaper inom internationell handel och affärsrelationer vid den Svenska Handelskammaren i London.

Som stipendiat kommer du att under ett år aktivt delta i arbetet vid Handelskammaren och dess arbetsområden såsom affärsrådgivning, business research och evenemangsplanering och annat näringslivsfrämjande. Du kommer att vara delaktig i kontaktskapande aktiviteter och seminarier inte minst genom Handelskammarens många årliga evenemang och många etablerings- och acceleratorprogram. Vidare kommer du att driva Handelskammarens Young Professionals-verksamhet för yrkesarbetande i åldern 25-35 år. Under din tid som stipendiat i London förväntas även att du tar aktiv del i Handelshögskolans alumniverksamhet i London. Du kan läsa mer om Handelskammarens verksamhet på hemsidan www.scc.org.uk.

Du som söker skall vara initiativrik, inneha en god social kompetens och ha visat prov på framåtanda. Du skall vid praktikperiodens inledning ha avslutat det andra året på kandidatprogrammet i ekonomi eller nyligen slutfört studierna på detta program. Som stipendiat måste du besitta goda kunskaper i både engelska och svenska. Lätthet att formulera sig i tal och skrift är ett krav.

Stipendiesumman går till en årslön som uppgår till motsvarande 250 000 SEK och tillträde för tjänstgöringen skeri början av juni 2024. Sista ansökningsdag för tjänstgöring 2024/25 är den 15 januari 2024

Ansökan stängd

Gå med i Karriärnätverket för att bli meddelad när ansökan öppnas!

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Sista ansökningsdag15-01-2024Ansökning öppnades31-08-2023PeriodAugusti-JanuariVärde250 000 kr
Se alla stipendier

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.