Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
« Tillbaka

Fazers Businesstrainee-program

Finans/Ekonomi/Juridik|Fazer

Om programmet

Fazers första Traineeprogram inleddes 2015 när vår ekonomiadministration letade efter framtida talanger.

Sedan dess har dussintals begåvade personer som nyss blivit klara eller snart blir klara med sin examen gått med i programmet. Som praktikanter arbetade de med ekonomiadministration, HR, marknadsföring, försäljning, produktutveckling och affärsutveckling.

Under det två år långa programmet arbetar varje praktikant i 3–4 olika enheter och roller. Programmet har utformats så att det stöder en mångsidig och konsekvent upplevelse och för att säkerställa att alla praktikanter får en bred förståelse för vad vi gör och hur vi arbetar.

Cheferna ger handledning och stöd

Varje praktikant har en hemmaenhet under hela programmet. Chefen för hemmaenheten ansvarar för att ge praktikanten handledning och stöd för att säkerställa att praktiken alltid är en givande upplevelse.

Mentorer stöttar de nyutexaminerade i arbetsrelaterade ärenden och frågor, men också när det gäller att lära och växa som människa.

Praktikanten träffar sin mentor regelbundet, och mot slutet av programmet ger mentorn även praktikanten stöd med att planera framtiden. Vi är mycket glada över att många av dem som slutfört Businesstraineeprogrammet har hittat anställning på Fazer.

Är du intresserad?

Det borde du vara! Vi är ett dynamiskt företag som har mycket att erbjuda, och en praktikplats är ett utmärkt sätt att lära dig hur Fazer driver sin verksamhet. Vi kommer att annonsera ut praktikplatser på vår sida över lediga jobb, så följ sidan och lämna in en ansökan när ett lämpligt jobb dyker upp.

Få mer information om traineeprogram och ansökningstider
Ansökan stängd
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Sista ansökningsdag31-12-2023Ansökning öppnades:01-01-2023PlatsPeriod

Se alla traineeprogram hos FazerSe alla Finans/Ekonomi/Juridik traineeprogramSe alla traineeprogram

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också