Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
« Tillbaka

HiQ Leap

IT|HiQ

Om programmet

Vi HiQare är ett glatt gäng. Beskriver du dig som en nyfiken, galet teknikintresserad person med mycket humor så tror vi att du kommer att hitta hem hos oss på HiQ. Vill du dessutom driva din utveckling för att bli konsulten med det där lilla extra – ja, då är HiQ Leap rätt för dig!

Leap är ett traineeprogram för nyexade tech-studenter med start senast augusti 2023 i Malmö där du ges möjlighet att jobba som konsult i superspännande tech-uppdrag tillsammans med erfarna HiQare samtidigt som du får utbilda dig inom valda tekniker och följa kurser med målet att göra dig till en riktigt skarp tech-konsult och ett ess på att samarbeta i team. Nyckeln till din framgång hos oss är kombinationen av dina konsultleveranser och de skräddarsydda utbildningarna du får ta del av. Som grädde på moset får du ett värdefullt nätverk av alla de fantastiska kollegor du kommer att få tillgång till på HiQ. Vi är starkt committade att göra allt vi kan för att du ska bli så grym du kan bli! Du kommer att ges stora möjligheter att vara med och forma din utveckling och talangprogrammet för att det ska hjälpa dig att nå dit du vill. Känner du peppen? Då ska du definitivt söka till HiQ Leap!

Checklist:

Du kommer att lära dig massor hos oss men innan du joinar vill vi att du har följande med dig:

  • Du är nyfiken som person och är en (snart) nyexaminerad civilingenjör, högskoleingenjör, systemvetare eller har en yrkeshögskoleexamen inom ett relevant område.
  • Har ett stort intresse för programmering, teknik och problemlösning
  • Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska
  • Har du sedan tidigare erfarenhet från relevanta sommar-/exjobb, hobbyprojekt eller andra intressanta uppdrag är det meriterande.

Pirrar det dessutom lite extra när du får jobba med Java, C#, .net, C++, C eller JavaScript/React.js/Angular.js/Vue.js så är det bara ännu roligare!

You Get:

Att vara HiQare är både utmanande och omväxlande. Vi är alla konsulter vilket innebär att vi i våra projekt hos kund eller in-house får prova nytt och bli exponerade för nya branscher, arbetsplatser och tech-stacks. Variationen är stor och utvecklingstakten snabb. Hos oss får du bidra och bemästra dina starkaste kompetenser, men även utforska och utveckla nya.

Tillsammans består vi idag av över 1500 HiQare i fem länder. Hos oss hittar du allt från marknadens vassaste utvecklare, testare och hackers, till arkitekter, projektledare, agila coacher och designers. Även om våra kompetenser är många och olika så har vi mycket gemensamt – vi tycker om att driva utveckling, att förbättra och förenkla och framför allt – att ha kul på vägen!

HiQ är kulturdrivet, inte regelstyrt, och det gör att man kan vara sig själv till 100%. En följd av det är att man som HiQare tar sitt jobb seriöst, men inte alltid sig själv 🙂 Något som genomsyrar oss alla är viljan och ambitionen att bidra till att göra världen lite bättre med hjälp av teknik och kommunikationslösningar som förenklar människors liv. På riktigt.

Hoppas vi hörs snart <3

 


Ansök här
Ansök här
Ansökan öppnades:01-12-2023Sista ansökningsdag31-12-2024PlatsMalmöPeriodStart våren och hösten

Se alla traineeprogram hos HiQSe alla IT traineeprogramSe alla traineeprogram

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Bli medlem i Karriärnätverket för att fortsätta:

🌟 Du får tillgång till vår stipendieportal med över 500 stipendier

🌟 Kan göra bevakningar på stipendier, traineeprogram eller lediga jobb som du är intresserad av

🌟 Ta del av rabatter och tävlingar från våra samarbetspartners

🌟 Access till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

Läs mer om Karriärnätverket här!

Bli medlemLogga in

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också