Sök Meny
« Tillbaka

Ateas traineeprogram för konsulter

IT/teknik/konsult|Projektledning|Atea

Om programmet

Är du Ateas nästa konsulttrainee?

Hela Sverige står och faller med it och digitalisering. Som konsult är det du som är navet i denna utveckling. Det finns få karriärvägar som är så viktiga för såväl företag som offentlig förvaltning, samtidigt som det är en karriär som kommer erbjuda ständig förändring och utveckling. Att få kasta sig in i denna världen och att få göra det i ett fantastiskt, värderingsdrivet bolag kan låta som en dröm, men det behöver det inte vara.

Som trainee hos oss ges du en unik möjlighet att under programmets gång komma in i vår verksamhet och utvecklas tillsammans med oss.

Ansökan öppnar i mitten av mars och uppstarten av programmet är i augusti. Traineeprogrammet riktar sig till dig som är nyexaminerad från universitet, högskola eller yrkeshögskola.

Du hittar alla roller inom traineeprogrammet här. Vid frågor kring våra traineeprogram, kontakta Sara Ångström.

Mer om traineeprogrammet

Under programmets nio månader lär du dig det som krävs för att bli konsult inom valt specialistområde. Det sker både genom egna studier och praktiska erfarenheter. Som stöd har du en egen utvecklingsplan, samt en mentor och fadder.

Du spenderar mycket tid hos våra kunder och samlas vid sex tillfällen både regionalt och nationellt för caselösning och gemensamma utbildningar inom affärsmannaskap samt självledarskap.

Programmet har flera olika inriktningar, och dessa publiceras i samband med att ansökan öppnar. Tjänsteställen kommer att variera per roll, men du är aldrig ensam trainee på ett kontor. Efter programmet har du utbildningen och certifieringarna som krävs för din konsultroll, samt en ny utvecklingsplan för tiden efter traineeåret.

Tidsplan 2023

Mars: Ansökan öppnar
April: Tester börjar skickas ut
Maj: Intervjuer på Ateas kontor
21 augusti: Din första dag på Atea!

Ansökan stängd
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Sista ansökningsdag23-04-2023Ansökning öppnades:28-03-2023PlatsSverigePeriodStart hösten 2023

Se alla traineeprogram hos AteaSe alla IT/teknik/konsult traineeprogramSe alla Projektledning traineeprogramSe alla traineeprogram

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Huge - ett KarriärföretagSWEP - ett KarriärföretagJSB - ett KarriärföretagJYSK - ett KarriärföretagPwC - ett KarriärföretagCastellum - ett KarriärföretagHemfrid - ett KarriärföretagAspia - ett KarriärföretagVerisure - ett KarriärföretagSamsung - ett KarriärföretagVeidekke - ett KarriärföretagTUI - ett KarriärföretagSödra - ett KarriärföretagNobina - ett KarriärföretagHeimstaden - ett KarriärföretagPERI - ett Karriärföretag

Fler Projektledning traineeprogram

Sverige | Stängd

Ateas traineeprogram för konsulter

IT/teknik/konsultLäs mer och ansök