AmendoBemanning/administration

MotivationMed sin förmåga att identifiera och utveckla kandidater utför Amendo ett utmärkt Employer Branding-arbete. Genom en stark företagskultur och hög kompetens kan varje medarbetare känna sig trygg och välkommen. Härmed utses Amendo till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Du kommer att gå långt.

Och vi hjälper dig på vägen. Hos oss får du fantastiska karriärmöjligheter inom ekonomi, bank, finans och försäkring. 

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi vet hur vi kan hjälpa dig när det är dags för nästa steg i karriären, oavsett om du vill arbeta som konsult eller bli rekryterad direkt. Välkommen till Amendo!

Om oss

2001 satte sig tre entreprenörer i en fönsterlös källarlokal med visionen att starta ett ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Idag har Amendo över 300 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall.

Varje dag sätter vi människor i arbete och matchar kompetens med behov. Kärnan i vår verksamhet är djup kunskap i våra kunders branscher i kombination med expertis inom rekrytering och konsultuthyrning. Vår vision är att utveckla världen med kompetens. Det uppnår vi genom att arbeta nära våra kunder och kandidater, vara nyfikna på omvärlden och hela tiden vilja framåt.

Amendo är en del av Amendo Group och är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.

Bli en av oss!

Vill du bygga din karriär på Sveriges främsta arbetsplatser inom ekonomi, bank, finans eller försäkring?

Vi förmedlar jobb på allt från storbanker och multinationella företag till startups inom fintech och digitala tjänster. Du har möjlighet att jobba som konsult alternativt bli rekryterad direkt till någon av våra kunder. Kanske lockas du av att själv arbeta med rekrytering och framtidens kompetens? Håll utkik efter våra annonser när vi rekryterar internt!

Som konsult hos oss får du unika möjligheter att utforska olika branscher, roller och arbetsplatser – och samtidigt bygga upp ditt nätverk och ditt cv med värdefulla erfarenheter. Du blir anställd av oss och jobbar ute hos våra kunder på uppdragsbasis. Det är en perfekt start för dig som är i början av din karriär!

Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. 

På våra kontor jobbar fantastiska medarbetare med att se till att våra kunder har rätt kompetens på plats. Vill du bli en del av vårt team? Med världens bästa kollegor, världens roligaste bransch och all vår samlade energi är ingenting omöjligt. Om du delar den uppfattningen kommer du att trivas utmärkt hos oss. 

Hos oss får du
Vi vet att för att göra ett bra jobb är det viktigt att trivas – både som konsult och runt om på våra kontor. Vi jobbar tillsammans mot gemensamma mål, stöttar, peppar och hjälps åt att skapa de bästa förutsättningarna för varandra. Vi gillar varandras olikheter och vill att du ska kunna vara dig själv tillsammans med oss.

Våra värderingar

  • Kund- & affärsorienterad
  • Entreprenörskap
  • Kvalitetsfokus
  • Eget ansvar
  • Laganda

 

Se alla våra lediga jobb 

Framtidens ledarskap – vilka egenskaper krävs 2020?Läs mer

Framtidsspaning: 4 rekryteringstrender under 2020Läs mer

Egenskaperna som gör dig framgångsrik på arbetsplatsenLäs mer

Följ Amendo på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida