AmendoBemanning/administration

MotivationAmendo har ett exceptionellt Employer Branding arbete och finns där när det är dags att ta första, eller nästa steg i karriären. Medarbetarna är deras viktigaste tillgång och företaget erbjuder dem fina förmåner. Amendo är en genuin arbetsgivare med stor drivkraft som har fokus på jämlikhet, hållbarhet och att utveckla relationer. Vem vill inte jobba för ett sånt bolag? Amendo fortsätter att imponera och det är spännande att följa deras resa!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Du kommer att gå långt.

Och vi hjälper dig på vägen. Hos oss får du fantastiska karriärmöjligheter inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation.

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsbolag verksamma inom bland annat ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi på Amendo vet hur vi kan hjälpa dig när det är dags för ditt första eller nästa steg i din karriär – oavsett om du vill arbeta som konsult eller bli rekryterad direkt till våra kunder.

Om oss

Sedan Amendo grundades 2001 har vi byggt upp vår expertis och kärna inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Det har tagit oss till att bli ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom vår nisch. Våra medarbetare runt om i landet och på våra lokala kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall brinner för att matcha kompetens med behov, bidra till att utveckla företag, bygga relationer och följa med i omvärldens och samhällets utveckling.

Och på tal om utveckling ser vi till att vara under en konstant sådan. Vi utvecklas tillsammans med våra kunder och håller oss uppdaterade om vilka kompetenser som är relevanta för framtiden. Det gör vi genom att vara affärsnära, nyfikna, omvärldsbevakande och engagerade i såväl våra kunders som den digitala utvecklingen. Vår vision är att utveckla värden med kompetens!

Bli en av oss!

Vill du bygga din karriär på Sveriges främsta arbetsplatser inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation?

Vi förmedlar jobb på allt från storbanker och multinationella företag till startups inom fintech och digitala tjänster. Du har möjlighet att jobba som konsult alternativt bli rekryterad till någon av våra kunder. Kanske lockas du av att själv arbeta med rekrytering och framtidens kompetens? Håll utkik efter våra annonser när vi rekryterar internt!

Som konsult hos oss får du unika möjligheter att utforska olika branscher, roller och arbetsplatser – och samtidigt bygga upp ditt nätverk och ditt cv med värdefulla erfarenheter. Du blir anställd av oss och jobbar ute hos våra kunder på uppdragsbasis. Det är en perfekt start för dig som är i början av din karriär!

Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll.

På våra kontor jobbar fantastiska medarbetare med att se till att våra kunder har rätt kompetens på plats. Vill du bli en del av vårt team? Med världens bästa kollegor, världens roligaste bransch och all vår samlade energi är ingenting omöjligt. Om du delar den uppfattningen kommer du att trivas utmärkt hos oss.

Hos oss får du

Vi vet att för att göra ett bra jobb är det viktigt att trivas – både som konsult och runt om på våra kontor. Vi jobbar tillsammans mot gemensamma mål, stöttar, peppar och hjälps åt att skapa de bästa förutsättningarna för varandra. Vi gillar varandras olikheter och vill att du ska kunna vara dig själv tillsammans med oss.

Se alla våra lediga jobb på jobb.amendo.se/jobs. Du kan även bli en del av vårt nätverk genom att connecta med oss på vår karriärsida!

Våra värderingar

– Kund- & affärsorienterade

– Entreprenörskap

– Kvalitetsfokus

– Eget ansvar

– Laganda

Följ Amendo på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida