Entercard

MotivationEntercard drivs av en engagerad HR-avdelning och arbetar aktivt med employer branding-frågor. Det finns en varm företagskultur och ett brett urval av karriärval vilket lockar till sig unga talanger. Entercard är ett praktexempel på en arbetsgivare som lyckats skapa en familjär företagskultur tack vare sin passion och lojalitet. Genom att ligga i branschens framkant bjuder Entercard på en spännande arbetsplats i en spännande bransch. Som medarbetare får man gott stöd i sin utveckling och kan bilda sig värdefull kompetens.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vårt koncept för att skapa dream team

Entercard är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag med över 1,7 miljoner kunder på tre marknader. Tillsammans är vi 450 engagerade medarbetare som är verksamma i tre olika länder – Sverige, Norge och Danmark. 

”Teamet är fyllt av otroligt kompetenta människor som alltid levererar. Vi är bra på att stötta varandra och kompletterar varandras styrkor, och ännu viktigare, vi har roligt tillsammans.” Rickard, Senior Business Development Specialist.

En levande kultur av passion, mångfald och ständigt lärande

Vår kultur definieras av våra grundvärderingar:

Värderingarna betyder ingenting utan våra medarbetare. För oss är det viktigt att skapa en arbetsplats där kultur och mångfald står i centrum.

Vårt team representerar 40 olika nationaliteter. Det är våra olika erfarenheter och insikter som gör att vi ständigt har möjlighet att utbyta tankar och idéer så att vi kan utveckla upplevelsen för våra kunder.

I vårt interna utbildningscenter, Entercard Academy, har vi regelbundna utbildningssessioner och workshops. Temat för utbildningarna är satta i linje med vår strategi, och baserat på interna kunskapsbehov. På Entercard uppmuntrar vi dig att växa, om du vill.

Arbetet inte är allt

Vi tror att medarbetare mår bra av att ha balans mellan arbete och privatliv. Därför har vi på Entercard flexibla arbetstider och ett hybrid arbetssätt.

Att ha kul på jobbet är en annan viktig del av att behålla vår kultur på Entercard. Det gör vi genom att arrangera vår årliga Entercard Summit, Breakfast Clubs med olika talare samt teamevent i våra Trysil-stugor bara för att nämna några.

Känner du dig redan som en av oss? Släpp allt och hör av dig!

Vår mission på Entercard är att; finance the big and small moments of everyday life, helping our customers to live their lives as they see fit

Mer om oss

Följ Entercard på sociala medier

LinkedInWebbsida