Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

Entercard

MotivationEntercard har blivit utnämnda till ett Karriärföretag tack vare deras dedikation till medarbetares utveckling och trivsel. Genom att erbjuda spännande och utmanande arbetsmöjligheter inom finanssektorn och en företagskultur som främjar samarbete och innovation, skapar de en attraktiv arbetsplats. Entercard stödjer medarbetare i att nå sina karriärmål och skapar en miljö där de kan blomstra och forma sin framtid i en snabbt utvecklande bransch.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vårt koncept för att skapa dream team

Entercard är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag med över 1,7 miljoner kunder på tre marknader. Tillsammans är vi 450 engagerade medarbetare som är verksamma i tre olika länder – Sverige, Norge och Danmark. 

”Teamet är fyllt av otroligt kompetenta människor som alltid levererar. Vi är bra på att stötta varandra och kompletterar varandras styrkor, och ännu viktigare, vi har roligt tillsammans.” Rickard, Senior Business Development Specialist.

En levande kultur av passion, mångfald och ständigt lärande

Vår kultur definieras av våra grundvärderingar:

Värderingarna betyder ingenting utan våra medarbetare. För oss är det viktigt att skapa en arbetsplats där kultur och mångfald står i centrum.

Vårt team representerar 40 olika nationaliteter. Det är våra olika erfarenheter och insikter som gör att vi ständigt har möjlighet att utbyta tankar och idéer så att vi kan utveckla upplevelsen för våra kunder.

I vårt interna utbildningscenter, Entercard Academy, har vi regelbundna utbildningssessioner och workshops. Temat för utbildningarna är satta i linje med vår strategi, och baserat på interna kunskapsbehov. På Entercard uppmuntrar vi dig att växa, om du vill.

Arbetet inte är allt

Vi tror att medarbetare mår bra av att ha balans mellan arbete och privatliv. Därför har vi på Entercard flexibla arbetstider och ett hybrid arbetssätt.

Att ha kul på jobbet är en annan viktig del av att behålla vår kultur på Entercard. Det gör vi genom att arrangera vår årliga Entercard Summit, Breakfast Clubs med olika talare samt teamevent i våra Trysil-stugor bara för att nämna några.

Känner du dig redan som en av oss? Släpp allt och hör av dig!

Vår mission på Entercard är att; finance the big and small moments of everyday life, helping our customers to live their lives as they see fit

Mer om oss

Artiklar

Följ Entercard i sociala medier

KarriärsidaLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss