Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

BringLogistik & Transport

MotivationBring är en uppenbar karriärföretag som inser att dess framgång bygger på engagerade medarbetare. Som en ledande aktör inom logistik värdesätter de varje individ och erbjuder en mängd olika karriärmöjligheter, från lagerarbete till affärsutveckling. Bring ger sina medarbetare möjligheten att spela en avgörande roll i att säkerställa att företaget fortsätter att göra bra affärer och har nöjda kunder, vilket skapar en arbetsmiljö där ambitioner kan förverkligas och karriärer kan blomstra.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Karriär

Bring har höga ambitioner. Hos oss har du möjlighet att utveckla dig och växa, vare sig du vill arbeta på terminal, som brevbärare eller att vara med och utveckla våra affärer. Som lag ser vi tillsammans till att nå våra mål.

Vi har verksamhet över hela Norden och även internationellt. I Sverige finns vi på ett sextiotal orter från norr till söder, med flest medarbetare på större orter såsom Malmö, Stockholm och Göteborg samt på logistikcentra som Helsingborg, Eskilstuna och Jönköping.

Alltid på väg framåt

Bring är omkring 13 000 människor i en gemensam nordisk miljö. Som bolag och som medarbetare är vi alltid på väg, mot bättre, snabbare, smartare lösningar och ännu fler nöjda kunder. Vi jobbar ständigt för att hitta nya vägar för att lösa våra kunders behov av smarta post- och logistiklösningar.

Vi kommer från olika länder, men delar tydliga värderingar: ärlighet, mod, öppenhet, samarbete och respekt. För oss är det självklart att prioritera en god arbetsmiljö med hälsa och säkra arbetsplatser.

Vi söker människor som delar vår positiva attityd och våra värderingar.

Visste du förresten att vi utnämnts till årets karriärföretag för femte året i rad?

Vill du bli en av oss?

Vi hoppas att du hittar en tjänst som passar dig i listan över lediga jobb. Om du inte hittar något just nu får du gärna följa oss på LinkedIn. Vill du köra för oss? Läs mer här.

Bli trainee hos Bring och Posten Norge

Bilder

Följ Bring i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss