Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

Forefront ConsultingIT/Teknik/Konsult

MotivationForefront Consulting är inte bara en ledande aktör inom konsultbranschen, de är också en arbetsgivare som har utmärkt sig med sitt starka employer branding-arbete. Med en tydlig och inkluderande företagskultur skapar Forefront en arbetsmiljö där medarbetare känner sig som en del av en större gemenskap. Genom sitt engagemang för kompetensutveckling och möjligheterna till professionell tillväxt ger Forefront sina medarbetare de verktyg de behöver för att blomstra i sina karriärer.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Fortsätt din story på Forefront

Som en del av Forefront är du en Frontier. Någon som har passion och bryr sig. En person som vill bryta ny mark och uppskattar att jobba tillsammans med kunder, partners och andra Frontiers. Vi är ett blandat gäng, men det vi har gemensamt är att vi drivs framåt av kompetensutveckling och spännande uppdrag.

Att jobba på Forefront

Våra konsulter kompletterar kundernas team med den kompetens, kapacitet och erfarenhet som behövs för ett framgångsrikt genomförande. Vi tror på att lokalt förankrade personer känner den lokala marknaden och dess företags utmaningar bäst. Att kunna erbjuda detta plus den samlade styrkan hos ett större bolag har gett oss ett snabbt fotfäste på flera marknader.

Vi lever i en ständig tillväxt där vårt mål är att ha branschens mest nöjda kunder och ett Nöjdmedarbetarindex som från hög nivå ökar år från år är något vi är stolta över. Vi har en högre andel kvinnliga konsulter än många av våra branschkollegor, men vi nöjer oss inte där och därför är en ökning ett prioriterat strategiskt mål. Våra värderingar är tydliga och styr oss i vardagen såväl som när vi växer. Rätt kompetens är oerhört viktigt, men personen bakom är, och kommer alltid vara, ännu viktigare.

Forefront hjälper dig maximera det vardagliga lärandet

Forefronts medarbetare har hög kompetens och tillsammans strävar vi efter att bli Thought Leaders inom våra erbjudandeområden. Vår samlade kunskap är grunden till vår framgång – därför behöver den tas tillvara på och utvecklas. På Forefront tror vi att organiserad intern kompetensutveckling föder framgång. Så saker gör oss så glada som att se dig ta nya kliv som är nödvändiga, inte bara för Forefront, utan även för dig själv.

Som Frontier får du möjlighet att utveckla nya kunskaper och förmågor. Både genom kortare internutbildningar och dagskurser, men även genom akademier där du blir certifierad inom ett område.

Bilder

Traineeprogram


Tech Evolution

The Generation Program

Följ Forefront Consulting i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss