Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Habitek

MotivationHabitek är en attraktiv arbetsgivare som ger dig möjligheten att vara en del av en innovativ organisation som präglas av framåtanda och utveckling. Hos Habitek har du chansen att bygga en spännande karriär och arbeta i en miljö som uppmuntrar nytänkande och kreativitet. Med en stark företagskultur och engagemang för att skapa bättre boenden och samhällen, erbjuder Habitek inte bara karriärmöjligheter utan även en meningsfull arbetsmiljö där du kan göra en verklig inverkan.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier


Vi behöver bli fler varma och vassa kollegor

För att fortsätta utvecklas vill vi alltid få in nya vassa medarbetare till vår koncern. Utveckling är viktigt för oss, och det är precis det som vi vill erbjuda våra anställda. Vi är utsedda till årets mest attraktiva arbetsgivare i byggbranschen 2019. Starta din resa med oss.

För dig som studerar eller är nyexaminerad

Habitek är en koncern för såväl engagerade proffs som unga, hungriga personer i början av sin karriär. Vi lever våra värderingar och prioriterar trivsel, hälsa, utveckling och att ha kul på jobbet.

Att du vill vara delaktig, ta plats och göra dig hörd uppskattas alltid. Habitekare är varma och vi vill att du ska känna dig som en i gänget från första stund.

Hos oss får du som student eller nyexaminerad möjlighet att växa och ta dig an mer utmanande uppgifter successivt. Vi satsar på våra medarbetare och för oss är internutbildning, låg personalomsättning och hög trivsel tillsammans med aktivt ledarskap en självklarhet.

Är du en person som vill göra något av ditt engagemang och bidra till att vår utvecklingen går i rätt riktning? Då är du välkommen att söka praktik, exjobb, sommarjobb eller ditt första jobb som nyexaminerad hos oss. Nedan i knappen finns de lediga tjänster vi har just nu. Även om ingen av dem passar dig kanske du är precis den vi behöver (utan att veta om det). Skicka gärna ett mejl till jobb@habitek.se och berätta lite mer om dig själv och vad du är intresserad av.

Följ Habitek i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss