KnightecIT/teknik/konsult

MotivationKnightec är ett innovativt bolag i framkant när det kommer till employer branding. Med fokus på spetskompetens blir man som anställd garanterad utveckling på jobbet. Deras stilrena kommunikation i diverse digitala kanaler utmärker sig. Bolaget är modernt och anpassar sig efter samhällsutvecklingen och riktar sig tydligt mot studenter och young professionals. Hos Knightec garanteras en trygg framtid kan vi lova! 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi har en helhetssyn


Vi är 800+ individer med olika expertområden, som tillämpar ett holistiskt förhållningssätt för varje utmaning vi står inför.Vi tror att mångfald i bakgrund, kompetens, etnicitet och kön är avgörande när man sätter ihop bästa möjliga team för att uppnå verkliga och långvariga framsteg. Och alltid med våra kunder i fokus.

Som ett team kan vi vända upp och ner på gamla sanningar, tänka på nya sätt och utforska det obevisade. Skapa starka relationer och långsiktiga åtaganden baserade på omsorg, tillit, öppenhet och inkludering. Det är så vi går framåt tillsammans, mot en mer intelligent och hållbar värld.

Vill du göra oss sällskap?

Din utveckling är vår utveckling

Medarbetare på Knightec


Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att stötta dig i din strävan att utvecklas. Vi sätter upp korta och långsiktiga mål tillsammans med dig och utvärderar hur vår resa fortskrider.
Vi har också ett internt mentorskapsprogram där 2% av vår årliga omsättning läggs åt sidan för att stödja din medarbetarutveckling mot dina uppsatta mål. Förutom det erbjuder vi naturligtvis friskvårdsbidrag, kollektivavtal, pension och en fast månadslön.

Vi arbetar tillsammans

Ett Knightec


På Knightec arbetar vi tillsammans. Vi tror att starka team skapas av medarbetare med olika bakgrunder och kompetenser. Vi välkomnar och hjälper varandra, det inkluderar även vår VD Dimitris. Idag är vi 800+ medarbetare med fler än 30 olika nationaliteter och en tredjedel kvinnor. Och vi jobbar som Ett Knightec, tillsammans.

Vägen framåt

Vi utvecklas tillsammans


På Knightec står vi inför direkta utmaningar och vi är inte rädda för att prova nya saker eller utforska det okända. Vårt uppdrag är att förbättra människors liv med nya och förbättrade lösningar och alla på Knightec arbetar hårt för att nå det målet. I tider som dessa, med pandemier och eventuell lågkonjunktur, kavlar vi upp ärmarna, arbetar tillsammans och försöker ännu hårdare. Det är vägen framåt. Framåt tillsammans.

Medarbetare

Följ Knightec på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida