Länsförsäkringar FastighetsförmedlingFinans/ekonomi/juridik

Motivation”Genom ett stort fokus på ledarskap och värderingar arbetar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling på ett framåtlutat och innovativt sätt med att vara en attraktiv och hållbar arbetsplats. Med branschens nöjdaste kunder de senaste fyra åren utmärker de sig genom att ta marknadsandelar, och alltid sträva efter att medarbetarna har rätt förutsättningar att lyckas och tillsammans nå målet att bli nummer ett. Med stolthet utses Länsförsäkringar Fastighetsförmedling till ett av Sveriges Karriärföretag 2020!”

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om oss

Vi är stolta över att tillhöra en kundägd organisation och glada över att ha den högsta kundnöjdheten i fastighetsmäklarbranschen (SKI 2016, 2017, 2018 och 2019). Kanske är det vår omsorg om kunderna genom livets viktigaste affär och vår lokala närvaro och expertis som gör att vi också är Sveriges mest snabbväxande mäklarkedja.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling AB är ett helägt dotterbolag till länsförsäkringsgruppen, Länsförsäkringar AB och Länsförsäkringar Bank.

I juni 2001 startade Länsförsäkringar Skåne, länsförsäkringsgruppens första fastighetsförmedling under namnet Länshem. Idag finns vi representerade i hela landet under varumärket Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och har ca 176 bobutiker (mäklarkontor) och över 850 medarbetare.

Jobba hos oss

Att arbeta hos oss innebär att du får en arbetsgivare som tillvaratar din fulla potential och ger dig de rätta verktygen för att bli en framgångsrik assistent, mäklare eller franchisetagare. Bara du själv sätter gränserna för hur långt du vill gå. Vår kultur bygger på tryggt, personligt och kunnigt. Vi är en unik mäklare, inte bara för att vi växer snabbast av alla utan för att vi gör det som ett schysst, värderingsstyrt företag. Alla delar vi känslan av stolthet för att vara en del av en kundägd organisation där vi naturligt hamnar på kundens sida och har kundens intressen i centrum.

Se våra lediga tjänster HÄR

 


 

Vi är den snabbast växande mäklargruppen i landet

Att arbeta hos oss innebär att du får en arbetsgivare som tillvaratar din fulla potential och ger dig de rätta verktygen för att bli en framgångsrik assistent, mäklare eller franchisetagare. Bara du själv sätter gränserna för hur långt du vill gå. Vår kultur bygger på tryggt, personligt och kunnigt

Bilder

Följ Länsförsäkringar Fastighetsförmedling på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida