Nexer GroupIT/teknik/konsult

MotivationNexer Group fortsätter att utveckla sitt employer brand och gör det med bravur. Vi ser en rolig och trivsam företagskultur och det märks att medarbetarna brinner för sitt arbete. Det finns en stark känsla för det kommunikativa och de förmedlar sitt budskap på bästa sätt. Riktigt imponerande och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare! 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

VILKA VI ÄR

Vi är framtidens tech bolag som använder digitalisering för att göra världen lite bättre – varje dag. Vi är passionerade experter inom utveckling, programmering, molntjänster, cybersäkerhet, affärssystem, testledning, projektledning, arkitektur, agility, UX-design, copywriting, tillgänglighet med mera. Gemensamt är ett framåtlutat tänkesätt och viljan att tänja på gränserna – framåt och uppåt – för att göra skillnad, ligga i framkant och skapa värde för våra kunder och medarbetare.

VAD VI GÖR

Vi använder strategi, teknik och kommunikation för att hålla våra kunder steget före inom digital transformation, engineering och R&D.  Vi är ett familjägt tillväxtföretag som verkar på en global arena med starka affärspartners som Microsoft, IBM med flera.

VÅR KULTUR

Vi är ett värderingsstyrt bolag där passion och handling genomsyrar hela vår verksamhet, och tekniken är kärnan i allt vi gör. Vi är entreprenörsdrivna och har djärvheten hos ett nystartat företag, atmosfären av ett familjeföretag och expertisen hos ett globalt företag. Vi omfamnar mångfald och tror att människor med olika bakgrunder, med olika identiteter och erfarenheter, gör våra erbjudanden och vårt företag bättre.

VAD FINNS I DET FÖR DIG

Du kommer aldrig att sluta växa på Nexer. Faktum är att du kommer att ha en brant utvecklingskurva när du får prova nya branscher, uppdrag och teknikstackar. Vi erbjuder utbildningar, mentorer och certifieringsprogram och anordnar inspirerande föreläsningar och andra sociala aktiviteter. Slutligen tillhandahåller vi en flexibel arbetspolicy, där du kan välja att arbeta på kontoret eller remote när det passar dig och ditt uppdrag. Vi möts var vi än är – över tidszoner, regioner, kontor och skärmar.

Bilder

Följ Nexer Group på sociala medier

InstagramFacebookWebbsida