Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

Nexer GroupIT/Teknik/Konsult

MotivationNexer Group är en ledande global leverantör inom digitalisering. De erbjuder en inspirerande arbetsmiljö med människan i fokus där varje medarbetare kan utveckla sin kompetens och samarbeta med spännande kunder för att driva digital transformation och innovation. Med en stark värderingsgrund och fokus på mångfald och inkludering är Nexer Group en attraktiv arbetsgivare som lockar talanger. Här får man vara del av en dynamisk organisation som är dedikerad till att forma den digitala framtiden.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

VILKA VI ÄR

Vi är framtidens tech bolag som använder digitalisering för att göra världen lite bättre – varje dag. Vi är passionerade experter inom utveckling, programmering, molntjänster, cybersäkerhet, affärssystem, testledning, projektledning, arkitektur, agility, UX-design, copywriting, tillgänglighet med mera. Gemensamt är ett framåtlutat tänkesätt och viljan att tänja på gränserna – framåt och uppåt – för att göra skillnad, ligga i framkant och skapa värde för våra kunder och medarbetare.

VAD VI GÖR

Vi använder strategi, teknik och kommunikation för att hålla våra kunder steget före inom digital transformation, engineering och R&D.  Vi är ett familjägt tillväxtföretag som verkar på en global arena med starka affärspartners som Microsoft, IBM med flera.

VÅR KULTUR

Vi är ett värderingsstyrt bolag där passion och handling genomsyrar hela vår verksamhet, och tekniken är kärnan i allt vi gör. Vi är entreprenörsdrivna och har djärvheten hos ett nystartat företag, atmosfären av ett familjeföretag och expertisen hos ett globalt företag. Vi omfamnar mångfald och tror att människor med olika bakgrunder, med olika identiteter och erfarenheter, gör våra erbjudanden och vårt företag bättre.

VAD FINNS I DET FÖR DIG

Du kommer aldrig att sluta växa på Nexer. Faktum är att du kommer att ha en brant utvecklingskurva när du får prova nya branscher, uppdrag och teknikstackar. Vi erbjuder utbildningar, mentorer och certifieringsprogram och anordnar inspirerande föreläsningar och andra sociala aktiviteter. Slutligen tillhandahåller vi en flexibel arbetspolicy, där du kan välja att arbeta på kontoret eller remote när det passar dig och ditt uppdrag. Vi möts var vi än är – över tidszoner, regioner, kontor och skärmar.

Bilder

Traineeprogram


HANDELSBANKEN BUSINESS & TECH PROGRAM

Följ Nexer Group i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss