PlantVisionForskning/Innovation

MotivationPlantVision är en trygg och familjär arbetsgivare som drivs av goda värderingar. De lägger stor fokus på medarbetarnas trivsel. Med attraktiva förmåner, sociala aktiviteter och fokus på hälsa skapar Plantvision en arbetsplats som lockar till sig Sveriges talanger. PlantVision gör det tydligt att de tror på kompetensutveckling och ger därmed alla sina medarbetare verktygen som behövs för att lyckas.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen till PlantVisions karriärsida!

PlantVision är ett av marknadens ledande konsultföretag vad gäller verkställning av operativa förbättringar. Vi hjälper våra kunder inom process- och tillverkningsindustrin att lyckas med sina verksamhetsförändringar.

Vi stödjer kunder i alla led med professionella tjänster och grundläggande kvalitetstänkande – från strategi och planering till projektgenomförande, utbildning och långsiktigt stöd. Samtidigt erbjuder vi marknadens mest kompletta utbud av produktionsnära informationslösningar.

Sedan starten 1999 har vi leverarat värde i tusentals projekt i Norden och över hela världen.

Var med och bygg framtidens industri tillsammans med oss!

Uppskattar du, liksom vi, en öppen och hjälpsam atmosfär? Sätter du kunden i fokus, är kvalitetsmedveten och motiveras av att få lösa problem som andra tycker är knepiga? Då delar vi några av våra grundläggande värderingar som är en förutsättning för att trivas hos oss.

Har du ett brinnande intresse och en bakgrund inom läkemedel, medicinteknik, automation, produktion, supply chain eller liknande och är nyfiken på hur arbetet som konsult ser ut hos oss – börja med att connecta med oss!

Att vara en av oss

Följ PlantVision på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida