Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Stadium

MotivationGenom sitt tydliga fokus på att skapa en kultur där medarbetare känner sig utmanade och har möjlighet att växa har Stadium klargjort sin ställning som en framstående arbetsgivare. Ett tydligt engagemang för de anställdas utveckling och välbefinnande, kombinerat med en dynamisk atmosfär där aktivitet och rörelse är ett självklart inslag för ökad glädje och gemenskap, gör Stadium till en förebild inom branschen och ett erkänt Karriärföretag 2024.    

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

We are Stadium, are you?

Välkommen till Stadiums aktiva värld. Stadium välkomnar ständigt passionerade och viljestarka medarbetare som med glädje och energi utmanar problem och förverkligar drömmar. Nyfiken på hur det är att jobba på Stadium?

Stadium är ett familjeägt företag från Norrköping som idag omsätter 7miljarder kronor. Vår vision är att aktivera världen och det gör vi tillsammans som ett värderingsstyrt företag. Det är människorna inom Stadium som skapar energin och kulturen som skiljer oss från mängden.

Stadium fortsätter växa, men oavsett antalet butiker, länder och koncept vill vi alltid uppfattas som ett Stadium. Därför finns Stadiums fem värdeord – High Five. Energi, Enkelhet, Laganda, Innovation och Passion. Hos oss kan du jobba i butik i Sverige, Finland och Norge, på kontor i Solna och Norrköping eller på vårt lager. Har du viljan – har vi resten!

Vårt DNA

Stadium växer oupphörligt, men oavsett antalet butiker, länder och koncept vill vi alltid uppfattas som ett Stadium. Därför finns Stadiums fem värdeord – vi kallar dem HIGH5. De förenar oss och hjälper oss fokusera på rätt saker i det dagliga arbetet. 

Passion

Vi brinner för att skapa ett aktivt, roligt och hälsosamt liv för alla. Det vill vi göra på ett hållbart sätt, på samma sätt som vi behöver vara i balans måste även vår miljö vara det.

Enkelhet

Vi använder sunt förnuft, rak kommunikation och undviker krångel. Genom att välja enkla och ändamålsenliga lösningar skapar vi effektivitet och resultat.

Energi

Med rätt inställning och vilja skapar vi både glädje och energi. Energi ger framgång. Energi får oss att överträffa oss själva och vinna kundernas hjärtan.

Laganda

Vi tänker som ett lag, arbetar som ett lag och ställer upp för varandra som ett lag. Vi respekterar och tar tillvara på varandras olikheter. Vi spelar Fair Play och lär av varandra.

Innovation

Vi är övertygade om att allting kan förbättras. Genom ständiga förbättringar, innovation och nytänkande säkerställer vi kvalitet, funktionalitet samt modegrad och främjar hållbar utveckling.

Våra arbetsplatser

Följ Stadium i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss