Swegon

MotivationSwegon är en innovativ och spännande arbetsgivare! Med ett stort spann av yrkesområden och med kontor i hela världen erbjuder de många karriärmöjligheter både globalt och i Sverige hos denna arbetsgivare. De har skapat ett attraktivt employer brand med fokus på en välmående och stimulerande arbetsplats. 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Swegon skapar inte bara inomhusmiljöer som får människor att må bra inombords, vi strävar också efter att skapa en arbetsplats som gör detsamma för våra medarbetare.

Vi har stort fokus på smarta lösningar, hållbarhet och karriärutveckling. Våra medarbetare är inte bara skickliga utan pålitliga, engagerade och empatiska till sina kollegor och kunders behov.

Vi tillhandahåller rätt arbetsmiljö

Letar du efter ett företag där du kan växa, känna dig som hemma och njuta av en hållbar balans mellan arbete och privatliv? Vi vet att i rätt miljö presterar människor som mår bra inombords inte bara bättre: de trivs.

Så vi går det lilla extra för att erbjuda rätt arbetsmiljö.

Vi anser att alla våra kollegor ska känna sig jämställda och allas röster ska höras. Vi erbjuder en säker, vänlig och stimulerande arbetsmiljö samtidigt som vi ger resten av ditt liv det utrymme den behöver för att andas. Hos Swegon kan du må bra, både i och utanför ditt arbete.

Vi skapar inspirerande produkter och lösningar 

Vill du arbeta med skickliga människor på toppen av deras spel och vara med och utveckla toppmoderna lösningar?

Om du tycker att det låter intressant, titta då närmare på Swegon för här har du möjlighet att utmana dig själv och växa. Vi brinner för kvalitet och är enormt stolta över det vi gör, från den kunskap vi delar, till de system vi levererar och stödjer vi erbjuder.

För att möta nuvarande och framtida utmaningar behöver vi rätt kompetens, så vi är angelägna om att hitta den bästa talangen. Om du är en potentiell anställd, låt oss slå ihop huvudena och sätta igång några fantastiska idéer.

Vi fokuserar på hållbarhet 

Vad menar vi när vi pratar om hållbarhet? För oss innebär detta hur vi tacklar de sociala, ekonomiska och miljömässiga aspekterna av det vi gör. Vi arbetar outtröttligt för att upprätthålla ett djupt engagemang för hållbarhet. Med våra lösningar sparar vi energi, samtidigt som vi får människor att känna sig friska, säkra och kunna prestera sitt bästa.

Vi främjar aktivt mångfald i vår arbetsstyrka, i vetskap om att verklig framgång kommer från en blandning av livserfarenheter och en verkligt välkomnande miljö. Vi vet att våra produkter får människor att må bra och med hållbarhet i fokus kan vi samtidigt göra gott. 

Vi erbjuder karriärutveckling och tillväxtmöjligheter

Letar du efter en dynamisk arbetsmiljö där du kan vidga dina vyer? Ta då nästa steg i din karriär på Swegon.

Vi är ett globalt företag med en kultur förankrad i vårt skandinaviska arv. Vi erbjuder möjligheter till tillväxt och utveckling så att du kan uppnå ditt bästa. Vår decentraliserade struktur uppmuntrar initiativtagande och erbjuder friheten att fatta beslut i hela organisationen.

Om Swegon

Bilder

Följ Swegon på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida