Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

Swegon

MotivationSwegon är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet att vara en del av ett företag som leder vägen inom inneklimat och ventilationsteknik. Med fokus på innovation och hållbarhet skapar Swegon en arbetsmiljö där medarbetare kan utvecklas och påverka branschen positivt. Företaget värdesätter mångfald och inkludering, och strävar efter att skapa en arbetskultur där alla trivs och känner sig värdefulla.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Om Swegon

Swegon är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet att vara en del av ett marknadsledande företag som arbetar för att skapa ett hållbart inomhusklimat som får människor att må bra och prestera sitt bästa. Detta genom ett brett erbjudande av produkter, tjänster och teknisk expertis inom områden som bland annat ventilation, värme, kyla och digitala tjänster. Med ett starkt engagemang för smarta lösningar, hållbarhet och karriärutveckling skapar Swegon en arbetsmiljö där medarbetare kan växa och påverka branschen i en positiv riktning. Swegon värdesätter mångfald och inkludering och strävar efter att skapa en arbetskultur där alla trivs och känner sig värdefulla – Feel Good Inside.”

Swegon skapar inte bara inomhusmiljöer som får människor att må bra. Vi strävar också efter att skapa en arbetsplats som får våra medarbetare att må bra och utvecklas. 

Swegon har ett starkt fokus på smarta lösningar, hållbarhet och karriärutveckling. Detta gör vi tillsammans med våra medarbetare som inte bara är kompetenta utan även pålitliga, engagerade och lyhörda inför sina kollegers och kunders behov.

Vi erbjuder rätt arbetsmiljö

Söker du ett företag där du kan växa, känna dig hemma och njuta av en hållbar balans mellan arbete och fritid? I rätt miljö vet vi att människor som mår bra på insidan inte bara presterar bättre – de blomstrar. Därför anstränger vi oss lite extra för att kunna erbjuda rätt arbetsmiljö.

Vi främjar aktivt mångfald bland våra medarbetare, med vetskap om att de bästa resultaten kommer ifrån olika typer av erfarenheter och ifrån en välkomnande miljö. Alla våra medarbetare ska känna sig lika behandlade och allas röst ska bli hörda. Vi erbjuder en trygg, välkomnande och stimulerande arbetsmiljö samtidigt som vi ger ditt övriga liv utrymme, så att du kan få den återhämtning du behöver. På Swegon kan du må bra, både på jobbet och på fritiden.

Vi skapar inspirerande produkter och lösningar 

Vill du arbeta tillsammans med kompetenta människor på toppen av sin karriär och vara med att utveckla toppmoderna lösningar?

Om du tycker att det här låter intressant, ta då en närmare titt på Swegon. Här finns det möjligheter att utmana dig själv och växa. Vi brinner för kvalitet och är väldigt stolta över vad vi gör, från den kunskap vi delar till de system vi levererar och den service vi erbjuder. För allt vi gör – oavsett om det handlar om att välja klimatsmarta material eller att bygga energismarta system – ska bidra till inomhusmiljöer som får människor att må bra och prestera på topp.

För att kunna möta dagens och framtidens utmaningar behöver vi rätt kompetens. Därför är vi angelägna om att hitta de allra bästa talangerna. Bli en del av vårt lag och låt oss slå våra kloka huvuden ihop för att forma framtidens lösningar.

Vi fokuserar på hållbarhet 

Vad menar vi när vi talar om hållbarhet? För Swegon innebär hållbarhet vårt sätt att hantera de sociala, ekonomiska och miljömässiga aspekterna av det vi gör. Vårt hållbarhetsarbete bygger därför på tre fokusområden – människan, planeten och långsiktig lönsamt i verksamhetens alla led (people, planet, profit). 

På Swegon tar vi vårt hållbarhetsarbete på stort allvar eftersom våra lösningar har en direkt och indirekt påverkan på människor och miljön runtomkring oss. För oss står människan alltid i centrum och hennes välbefinnande utgör en central del i vår strategiska inriktning. Vi arbetar systematiskt för att minimera miljöpåverkan från vår verksamhet och våra projekt, med målet att främja en mer hållbar utveckling.”

Vi erbjuder karriärutveckling och möjligheter att växa

Letar du efter en dynamisk arbetsgivare där du kan vidga dina horisonter? Ta då ditt nästa steg i din karriär på Swegon.

Vi är en global organisation med en företagskultur som är förankrad i vårt skandinaviska arv. Vi erbjuder dig möjligheter att växa och utvecklas så att du kan uppnå dina ambitioner och drömmar. Vår decentraliserade struktur uppmuntrar till initiativ och erbjuder frihet att fatta beslut på alla nivåer i organisationen.

Vi strävar alltid efter att utveckla våra medarbetare, chefer och vår organisation. Det gör vi genom olika aktiviteter inom performance – och talangutveckling, utbildningsprogram samt genom feedback och en stark ledarskapskultur. Hos oss är kompetens inte bara en fråga om kunskap; det handlar också om vår motivation och attityd att alltid göra vårt bästa. Det är det som skiljer oss från våra konkurrenter och som i slutändan gör oss till ett framgångsrikt företag. 

Om Swegon

Följ Swegon i sociala medier

KarriärsidaFacebookLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss