TryggHansaFörsäkringsbolag

MotivationTryggHansa har på ett tydligt sätt kopplat ihop verksamheten med arbetsgivarvarumärket på sina externa kanaler. Man speglar mångfald och jämställdhet inom företaget – Oavsett bakgrund kan alla känna sig välkomna. Idag ser vi en dynamisk företagskultur som lockar till sig Sveriges talanger. Som anställd hos TryggHansa erbjuds man goda utvecklingsmöjligheter samt förmåner, och med fokus på personlig utveckling får de anställda tydligt stöd från ledningen. Karriärföretagen utser härmed TryggHansa till ett av Sveriges Karriärföretag 2021.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Varför jobba hos oss?

Trygg-Hansa har hjälpt och underlättat för människor i nära 200 år, möjliggjort för våra kunder att leva fullt ut och hjälpt till att återuppbygga tillvaron när något har hänt.

Var med och utveckla marknadens bästa kundupplevelse

I generationer har vi stått för nytänkande i försäkringsbranschen. När vi nu utvecklar marknadens bästa kundupplevelse följer vi inte bara en stolt tradition, tillsammans med våra medarbetare vill vi vara med och forma framtiden. På så sätt kan du verkligen vara med och göra skillnad när du jobbar hos oss.

Du blir en del av en dynamisk arbetsmiljö

Produkter kan alltid kopieras, men människor är unika. Vi sätter människan och mångfald i fokus och är övertygade om att samarbete och olika perspektiv skapar de bästa förutsättningarna för bra prestationer. Du blir en del av ett respektfullt och drivet team med duktiga och intresserade arbetskamrater och ett arbetsklimat med ett stort hjärta.

Du kan växa och utvecklas

Vi ska utvecklas och växa – och vi förväntar oss att du gör detsamma. Varje medarbetare är en viktig lagspelare mot ett gemensamt mål. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter, stöttning, utmanande arbetsuppgifter och en stimulerande arbetskultur. Hos oss kan du både utvecklas i ditt jobb och skapa en karriär – lokalt såväl som internationellt.

Du får en stor spelplan

Som anställd på Trygg-Hansa blir du inte bara en del av en nytänkande och framåtriktad verksamhet i Sverige. Du blir också en del av RSA Group – en av världens största försäkringskoncerner. Vi är en global verksamhet med en lokal landsbaserad organisation, vilket betyder att vi kan agera snabbfotat på den lokala marknaden. Det bästa av två världar helt enkelt.

Sådant som vi är lite extra stolta över:

– Trygg-Hansa har runt 1300 medarbetare på cirka 20 orter i landet och vi ingår sedan 2007 i internationella RSA Group – en av världens ledande försäkringskoncerner

– 50 % av alla barn i Sverige är försäkrade i Trygg-Hansa. Varje år hjälper vi 65 000 familjer där ett barn råkat ut för en skada eller sjukdom.

– Vi var först i branschen med att använda Customer Call Centre

– Trygg-Hansa försäkrar varannan lastbil som rullar på Sveriges vägar

– Varje år har Trygg-Hansas medarbetare över 6,2 miljoner kundkontakter

– Trygg-Hansa hjälper drygt 500 000 skadedrabbade kunder varje år – vi sätter människan i fokus och utgår ifrån kundens behov, för att erbjuda rätt försäkring genom hela livet

– Skadestopp är ett unikt koncept där vi tillsammans med våra företagskunder arbetar skadeförebyggande för att sänka både kundens risk och säkerställa att t. ex deras lastbilar rullar på vägarna och inte står på verkstan

Följ TryggHansa på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida