Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Trygg-HansaFörsäkringsbolag

MotivationTrygg-Hansa har upprättat sig som en attraktiv arbetsgivare som fokuserar på att skapa trygga och inkluderande arbetsmiljöer. Genom sitt engagemang för både sina anställda och samhället i stort, har Trygg-Hansa blivit en eftertraktad arbetsplats. Genom sin långsiktiga satsning på arbetsmiljön och sitt employer branding-arbete ger de medarbetarna goda förutsättningar att utvecklas och trivas. Trygg-Hansa är en arbetsgivare som förstår vikten av att stödja och utveckla sina medarbetare och samtidigt vara en ansvarstagande företagsmedborgare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Varför jobba hos oss?

Trygg-Hansa har gjort skillnad i människors liv sedan 1828 – nära två hundra år med erfarenhet av försäkringar för barn och vuxna, hus och hem, bilar och företag.  Sedan 1959 finns livbojen vid vår sida – som en självklar symbol för trygghet, men också som en symbol för liv.

Var med och gör skillnad i människors liv, i en verksamhet som ständigt vill bli bättre!

Så lyder vårt medarbetarlöfte och det handlar om vad vi kan erbjuda våra medarbetare på Trygg-Hansa och hur vi kan förverkliga vår fulla potential. I generationer har vi stått för nytänkande i försäkringsbranschen. Vi har bestämt oss för att leverera de enklaste och smidigaste kundupplevelserna, tillsammans med våra medarbetare vill vi vara med och forma framtiden. På så sätt kan du verkligen vara med och göra skillnad när du jobbar hos oss.

Du blir en del av en dynamisk arbetsmiljö

Produkter kan alltid kopieras, men människor är unika. Vi sätter människan och mångfald i fokus och är övertygade om att samarbete och olika perspektiv skapar de bästa förutsättningarna för bra prestationer. Du blir en del av ett respektfullt och drivet team med kunniga och intresserade arbetskamrater, närvarande ledare och ett inkluderande arbetsklimat med ett stort hjärta.

Du kan växa och utvecklas

En lärande kultur är vårt signum. Vi ser lärande som något som pågår hela tiden och som är centralt i alla roller, där du växer i din kompetens och profil. Gillar du att ge service och möta människor i alla livets skeden? Lockas du kanske av att lära dig genomföra tekniska analyser? Eller hur man skapar en robot som gör uträkningar som tidigare gjorts av människor? Om du vill utvecklas som specialist eller ledare så har vi utbildningar för detta. Vi ser det som en stark motivationskraft att vilja dela med sig av sin kunskap och erfarenhet för att på så sätt både inspirera och utvecklas tillsammans med kollegor, kunder och partners. Du kan räkna med dagligt sparring-stöd och regelbundna utvecklingssamtal där vi diskuterar hur du kan nå just dina mål. Oavsett vad som driver dig är vi där och stöttar dig under hela din karriär hos oss.

Därför ska du jobba på Trygg-Hansa

Sådant som vi är lite extra stolta över

Vårt samarbete med Avicii Arena 

Som engagerad samarbetspartner till Avicii Arena är Trygg-Hansa med och skapar den mötesplats och nationella symbol som krävs för att höja kunskapen om ungas psykiska hälsa. Med förebyggande aktiviteter ska vi tillsammans med Tim Bergling Foundation, Stockholm Live och Bauhaus bidra till att både öka ungas välmående och framtidstro samtidigt som vi ger unga rätt förutsättningar att inte drabbas av psykisk ohälsa. Genom att lyssna på unga och samla in fakta kring deras erfarenheter och upplevelser ska vi även höja kunskapen hos bland annat vuxenvärlden och politiker om hur det är att vara ung i dag. Inom ramen för Avicii Arena lanserar Trygg-Hansa en digital utbildningsinsats för högstadieelever hösten 2021. Inom det här initiativet lägger vi vårt fokus på att ge unga verktyg att påverka hur de mår, förståelse för vad som är psykisk ohälsa samt kunskap om var och när de kan söka stöd. Vi vill visa Sveriges unga att vuxenvärlden lyssnar och bryr sig om. På riktig.

Artiklar

Lediga jobb


Följ Trygg-Hansa i sociala medier

KarriärsidaFacebookLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss