Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

UCFinans/Ekonomi/Juridik

MotivationUC är en mycket modern arbetsgivare som har ett exemplarisk employer brand. Med en flexibilitet som ser till medarbetarnas trivsel och behov är det tydligt att de värdesätter en hållbar arbetsplats. En engagerad arbetsgivare som genom ett starkt ledarskap stöttar och möjliggör medarbetarnas utveckling. En mycket attraktiv arbetsgivare för både young professionals och senior professionals.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi är värdeskapande, ansvarsfulla och passionerade. Bli en av oss!

Vi är en värderings- och målstyrd koncern som vill attrahera talanger i alla åldrar. Hos oss kan du göra karriär både som chef och specialist. Gillar du dessutom affärer och utveckling kommer du att trivas här. Vi arbetar kontinuerligt med att stärka vårt ledarskap, som är nyckeln för att våra medarbetare ska trivas hos oss och kunna leverera med gott resultat.

Sedan juli 2018 är UC-koncernen en del av Enento Group Plc. Vi har 420 medarbetare och är verksamma i Sverige under varumärket UC, i Finland under varumärket Suomen Asiakastieto samt med varumärket Proff i Norge och Danmark. I Stockholm är vårt kontor beläget Marievik i Stockholm, där vi sitter i nyrenoverade lokaler, granne med Årstavikens vatten och Liljeholmens centrum.

Vi rekryterar omsorgsfullt och värderar personer som kan och vill bidra med sin kompetens. Vi erbjuder ett varierat utbud av tjänster och strävar mot att ha marknadsmässiga löner och attraktiva förmåner.

Vi lever efter våra värderingar vi tillsammans tagit fram:

We Grow Together – vi är öppna för förändringar och utmaningar, vågar misslyckas och strävar efter att utveckla oss själva och andra.

We Build Trust – vi håller vad vi lovar, litar på varandra och fattar hållbara beslut. Vi är modiga, öppna för att kommunicera och tar ansvar.

We Care & Dare – vi vågar vara oss själva och värdesätter mångfald i människor och tänkande.

Vill du vara med på en tillväxt- och moderniseringsresa av ett väletablerat och starkt varumärke? Se våra lediga tjänster HÄR

Medarbetare

Medarbetare

Sofia Olivemark

Produktägare
Hej Sofia! Du är en av våra produktägare inom vår kreditupplysningsverksamhet. Berätta vad du gör? Att vara produktägare handlar mycket om att förstå våra kunder och marknaden, så att vi blir en naturlig samarbetspartner och kan stötta dem i deras arbete och processer. Det är mycket strategi och omvärldsbevakning. Jag jobbar tillsammans med ett team som ansvarar för ett ganska brett område som våra kredituppföljningstjänster, filleveranser och internationell information och tjänster. Som produktägare sätter jag tillsammans med teamet vår roadmap och ser till att den är i enlighet med organisationens resa framåt. Det är fokus på nyutveckling, samtidigt som vi måste säkerställa att den dagliga leveransen fungerar. Vi har även mycket kontakt och utbyte med våra internationella partners, vilket är väldigt kul! Hur länge har du jobbat på UC, och hur kommer det sig att du började jobba här? Första gången jag klev in på UC var 2011, jag hade ganska nyligen avslutat gymnasiet och blev tipsad av en kompis att söka till Kundservice. Sedan dess har jag haft några olika tjänster och förra sommaren kom jag tillbaka till företaget efter tre års studier inom Marknadskommunikation och IT. Anledningen till att jag valde att komma tillbaka till UC var för att jag fått lära mig verktyg för användarcentrerad design vilket är väldigt användbart i min nuvarande roll, men också för att det hände så mycket spännande saker inom organisationen då vi slogs ihop med Asiakastieto. En väldigt lärorik resa! Vad är det bästa med vår arbetsplats tycker du? Man tillåts ta mycket ansvar och utvecklas i sin roll, jag visste ju knappt vad en kreditupplysning var när jag började här! Och det finns alltid mer att lära sig och det finns så himla smarta och bra människor att lära sig mer av.

Följ UC i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss