UCFinans/ekonomi/juridik

MotivationGenom att engagera kvalificerade och motiverade medarbetare arbetar UC på ett fantastiskt framgångsrikt sätt med Employer Branding. Genom karriärmöjligheter för både nuvarande och potentiella medarbetare utses härmed UC till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi är värdeskapande, ansvarsfulla och passionerade. Bli en av oss!

Vi är en värderings- och målstyrd koncern som vill attrahera talanger i alla åldrar. Hos oss kan du göra karriär både som chef och specialist. Gillar du dessutom affärer och utveckling kommer du att trivas här. Vi arbetar kontinuerligt med att stärka vårt ledarskap, som är nyckeln för att våra medarbetare ska trivas hos oss och kunna leverera med gott resultat.

Sedan juli 2018 är UC-koncernen en del av Enento Group Plc. Vi har 420 medarbetare och är verksamma i Sverige under varumärket UC, i Finland under varumärket Suomen Asiakastieto samt med varumärket Proff i Norge och Danmark. I Stockholm är vårt kontor beläget Marievik i Stockholm, där vi sitter i nyrenoverade lokaler, granne med Årstavikens vatten och Liljeholmens centrum.

Vi rekryterar omsorgsfullt och värderar personer som kan och vill bidra med sin kompetens. Vi erbjuder ett varierat utbud av tjänster och strävar mot att ha marknadsmässiga löner och attraktiva förmåner.

Vi lever efter våra värderingar vi tillsammans tagit fram:

We Grow Together – vi är öppna för förändringar och utmaningar, vågar misslyckas och strävar efter att utveckla oss själva och andra.

We Build Trust – vi håller vad vi lovar, litar på varandra och fattar hållbara beslut. Vi är modiga, öppna för att kommunicera och tar ansvar.

We Care & Dare – vi vågar vara oss själva och värdesätter mångfald i människor och tänkande.

Vill du vara med på en tillväxt- och moderniseringsresa av ett väletablerat och starkt varumärke? Se våra lediga tjänster HÄR

Medarbetare

"Det bästa med UC är att jag hela tiden lär mig nya saker och utvecklas, säger Sofia Olivemark, produktägare.Läs mer

Träffa Staffan Alterbro som arbetar som CTO på UCs IT-avdelning.Läs mer

Bahar Acar, som jobbar som analytiker, berättar vad hon gör på jobbet.Läs mer

Möt Jozef Lindström, produktansvarig webbapplikationer.Läs mer

" På UC finns stora möjligheter att utvecklas och ta sig an nya utmaningar. En som gjort detta är Jonas Ben Larbi, Produktspecialist Tambur."Läs mer

Följ UC på sociala medier

FacebookTwitterLinkedInWebbsida