10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!

VisionOffentlig förvaltning

MotivationVision är ett fackförbund som utmärker sig med sin unika företagskultur. Vi ser en rolig, flexibel och nytänkande arbetsgivare med ett mycket imponerande employer brand! Hos Vision finns en god kommunikation mot studenter och young professionals som lockar till sig de främsta talangerna. Det är tydligt att de värdesätter sina medarbetare och ger möjligheten att utvecklas.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Utvecklas med Vision

I fokus för allt står du och dina visioner

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär. Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv.

Vision = Framtidens arbetsplats

Vi har satsat mycket på att vara en framtidens arbetsplats med ett framåtlutat, modigt, tillitsfullt och inkluderande ledarskap och självledarskap där vi varje dag hjälps åt att göra varandra bättre.

Vi har fantastiska och moderna, helt nyrenoverade, lokaler på Kungsgatan mitt i centrala Stockholm. Vi har även lokala kontor i Malmö, Göteborg, Linköping, Västerås, Sundsvall och Luleå. Kontoren är vår primära arbetsplats men självklart jobbar vi också digitalt och erbjuder stora möjligheter till flexibilitet och variation i din arbetsvardag.​

Nöjda medarbetare ger nöjda medlemmar

Tillsammans ser vi till att alla våra medarbetare både går till jobbet och hem från jobbet med en känsla av engagemang, stolthet, arbetsglädje och välmående!​

Vision tror på ett mänskligt arbetsliv där alla får plats och behövs. Ett arbetsliv där vi känner arbetsglädje, får bidra med vår kompetens och kan vara oss själva. Det här är inte bara fina ord – vi lever som vi lär! ​

Träffa några av våra medarbetare

Sara Roxell, Socialpolitisk rådgivare på Vision

”Som fackförbund kan man inte bara prata om att det ska vara ett hållbart arbetsliv utan man måste leva som man lär och skapa bra arbetsmiljö för medarbetarna, precis som Vision gör!”

Träffa Christian Örjestål, Samordningschef på Vision 

”Jag har alltid haft kul på jobbet och alltid känt ett otroligt stöd på jobbet. Har man kul på jobbet blir det ett bra resultat. Jag älskar mitt jobb!”

Lediga jobb

Letar du efter din nästa utmaning och lockas av att tillhöra en organisation som verkligen värdesätter och utvecklar sina medarbetare? Då är du välkommen att söka lediga jobb hos oss!

Lediga jobb | Vision

Bli medlem i Vision

Medlem | Vision

Följ Vision i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaXYoutube

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss