Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

WH BolagenBygg & Anläggning

MotivationWH-Bolagen, ett framstående företag inom byggsektorn, har blivit känt som en attraktiv arbetsgivare och en ledande kraft inom branschen. Med en stark inriktning på hög kvalitet, hållbarhet och nytänkande strävar WH-Bolagen efter att inte bara uppfylla sina kunders förväntningar utan också erbjuda en inspirerande och inkluderande arbetsmiljö för sina medarbetare. Företagets företagskultur präglas av teamwork, öppenhet och en vilja att ständigt utvecklas och växa. Att vara en del av WH-Bolagen innebär att vara en del av ett dedikerat team som arbetar tillsammans för att realisera spännande projekt.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi vill att människor ska må bra, i sina yrkesroller och på sina arbetsplatser. För när de mår bra så presterar de också bra. Och när varje enskild individ kan prestera så tror vi att det gör stor skillnad i vårt samhälle.

Vi tror att när omgivningen och ytorna man befinner sig i är välmående och inspirerande så väcker det lust till kreativitet och skapande. Och det är just därför vi gör det vi gör. Väcker fastigheter till liv. WH Bolagen är ett sammansvetsat team på över 100 medarbetare som tillsammans erbjuder flera seklers erfarenhet inom bygg, el, rör, golv och måleri.

För oss är vår medarbetare det viktigaste vi har. Och genom att vi tar hand om dem, kan vi även hjälpa er att förverkliga era byggprojekt, på bästa möjliga sätt. Oavsett vart i processen att renovera, eller bygga nytt, våra kunder befinner sig så finns vi där med en hjälpande hand, eller håller ett totalansvar för projektet.

Hållbarhet

Vårt mål är att tänka ett steg längre i allt vi gör. Vi ska främja vår kvalitetsutveckling samtidigt som vi ska arbeta för att värna om jordens resurser. Vår miljö- och kvalitetspolicy ska stärka vår position på marknaden och hjälpa till att skapa trygga arbetsplatser där människan står i centrum. Både för de som arbetar inom företaget och för de som ska använda de fastigheter vi utför våra uppdrag i. Vår strävan är att allt vi gör ska ske med hänsyn till miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet.

WH Bolagens värderingar

Våra grundläggande värderingar skall vara en kompass för hur vi ska agera och reagera, både internt och externt. Vi lät därför hela personalen vara med och diskutera vad WH verkligen står för och landade tillslut i vårt hjärta,

EKG – Engagemang, kompetens och gemenskap.

Värderingarna är hjärtat av vår organisation och oavsett om de är uttalade eller inte, sitter kulturen i medarbetarna. EKG hjälper oss i vardagen och i det långsiktiga arbetet hur vi bedriver vår verksamhet och hur vi gör affärer. Våra värderingar och beteendenormer, nedan beskrivna, handlar om hur vi själva ska bete oss, mot varandra, våra kunder, samarbetspartners och vår omvärld.

Bilder

Följ WH Bolagen i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss