Vinn 1 års gratis kurslitteratur! Är du student och trött på att lägga dina pengar på dyr kurslitteratur? Just nu lottar vi ut 1 års gratis kurslitteratur till 3 stycken vinnare. Så du kan lägga dina pengar på något roligare istället!
Välkommen till Karriärföretagen! Sedan 2011 presenterar Karriärföretagen varje år Sveriges mest attraktiva arbetsgivare där de utvalda får titulera sig som ett Karriärföretag. Vårt mål är att vägleda dig som är student eller som nyligen har börjat jobba till en bra start på karriären.
Sverigest mest attraktiva traineeprogram Karriärföretagens studentnätverk har röstat fram de 15 mest attraktiva Traineeprogrammen bland Sveriges samtliga Karriärföretag i kategorierna IT, Ekonomi, Högskoleingenjörer och Civilingenjörer.

Nyheter

Läs mer nyheter »

Karriärföretag 2023

Stipendier

Är du student eller young professional? Vi har flera olika stipendier samlade i vår Stipendieguide där du kan hitta stipendier som passar din utbildning. Dessutom har vi Karriärföretagens egna stipendie på 15 000 kr som delas ut till en student och en young professional, två gånger om året. Till Stipendier »

Traineeprogram

Intresserad av Traineeprogram? Få en snabb start i karriären och kom ut i arbetslivet direkt. Vi har samlat traineeprogram inom flera olika branscher hos Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Till Traineeprogram »