TrafikverketOffentlig förvaltning

MotivationGenom ett ansvarstagande av både medarbetarnas utveckling och miljön så ser vi att Trafikverket på ett modernt och attraktivt sätt arbetar med Employer Branding. De utmärker sig genom att alltid sträva efter att förbättra medarbetarnas kunskaper och att ständigt ha miljön i fokus. Härmed utses Trafikverket till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Jobba hos oss

Tillsammans tänker vi vidare för att underlätta livet i hela Sverige. Det brinnande engagemanget för samhället förenar våra medarbetare mot visionen om att alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Resor och transporter är nödvändiga för att vårt samhälle ska fungera. Vi ska kunna välja var vi vill bo och ändå kunna ta oss till jobb och utbildning, resa till släkt och vänner, göra affärer och resa på semester. Maten ska till butikerna, malmen till stålverken och skogen till pappersbruken. Medborgare och svenskt näringsliv är beroende av ett pålitligt transportsystem, såväl nationellt som internationellt.

I samarbete med engagerade och professionella kollegor kommer du att kunna bidra till ett tillgängligt, säkert och miljömässigt hållbart transportsystem som möter resenärers och näringslivets behov. Du skapar därmed värdefulla förutsättningar för tillväxt, välfärd och utveckling av vårt samhälle.

 

Karriär och utveckling

Vi vill att du ska nå din fulla potential. Varje person har olika ambitioner för sin karriär. Oavsett om du vill bredda dina kunskaper, nå en ledarposition eller bli specialist så vill vi ge dig möjligheten att inspireras och utvecklas.

Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden, varierande yrken och spännande arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas. En sund intern rörlighet bidrar till ökad kreativitet och stärker både organisationen och medarbetarna. Vilket yrke du än väljer kommer du att bidra till ett tillgängligt Sverige som skapar förutsättningar för tillväxt och välfärd som i sin tur utvecklar samhället.

Vi ser det som viktigt att våra medarbetare ges goda möjligheter till kompetensutveckling, friskvård och flexibla arbetstider. Som anställd ska du kunna hålla en bra balans mellan arbete, privatliv och framförallt – känna trivsel på jobbet.

Se våra lediga jobb HÄR

 

 

På väg till jobbet

  

 

Artiklar

”Tillsammans ansvarar vi för hela landets infrastruktur – vi gör Sverige närmare”Tillfälligheter ledde civilingenjören Daniel Cagatay och HR-strategen Johanna Anemyr Jansson till Trafikverket. Nu bidrar de på olika sätt till visionen – att alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt. Under studietiden jobbade Daniel Cagatay extra som studiecoach, och därefter var han lärare inom teknik och fysik. Det gav honom erfarenheter som han nu har […]Läs mer

”Det vi jobbar med är till nytta för hela Sverige”Innovation och framtidens tekniska lösningar är vardagsmat för civilingenjörerna Linn Söderlund och Emil Torp på Trafikverket.   Säkerheten kommer alltid först för Linn Söderlund – bergsbestigare och projektledare på Trafikverket. Hon har bland annat bestigit Andorras högsta topp, tagit sig till 5 000 meter på Elbrus och nått toppen på Mont Blanc. – Att bestiga […]Läs mer

”Vill man lära sig mycket nytt är det på Trafikverket man ska vara”Kreativitet och initiativ uppmuntras på Trafikverket. Amanda Almqvist och Emil Hammarström bidrar till att genomföra framstående projekt inom IT och mobilnät. När Amanda Almqvist var konsult åt Trafikverket lockades hon av den varma stämningen och utvecklingsmöjligheterna. Nu stöttar hon medarbetare i datasamordningsfrågor och agerar kravställare för en stor migrering av myndighetens gemensamma dokumentplattform. – Som konsult […]Läs mer

Följ Trafikverket på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida