TrafikverketOffentlig förvaltning

MotivationGenom ett ansvarstagande av både medarbetarnas utveckling och miljön så ser vi att Trafikverket på ett modernt och attraktivt sätt arbetar med Employer Branding. De utmärker sig genom att alltid sträva efter att förbättra medarbetarnas kunskaper och att ständigt ha miljön i fokus. Härmed utses Trafikverket till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Karriär och utveckling

Vi vill att du ska nå din fulla potential. Varje person har olika ambitioner för sin karriär. Oavsett om du vill bredda dina kunskaper, nå en ledarposition eller bli specialist så vill vi ge dig möjligheten att inspireras och utvecklas.

Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden, varierande yrken och spännande arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas. En sund intern rörlighet bidrar till ökad kreativitet och stärker både organisationen och medarbetarna. Vilket yrke du än väljer kommer du att bidra till ett tillgängligt Sverige som skapar förutsättningar för tillväxt och välfärd som i sin tur utvecklar samhället.

Vi ser det som viktigt att våra medarbetare ges goda möjligheter till kompetensutveckling, friskvård och flexibla arbetstider. Som anställd ska du kunna hålla en bra balans mellan arbete, privatliv och framförallt – känna trivsel på jobbet.

Kompetensutveckling
Vi värdesätter våra medarbetare och vi erbjuder kompetensutveckling på olika sätt, men det är din egen drivkraft och verksamhetens behov som avgör hur du utvecklas hos oss.

Olika utvecklingsmöjligheter
Du har stora möjligheter att utvecklas eller byta jobb internt hos oss. Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden, varierande yrken och spännande arbetsuppgifter. Du kan utvecklas som chef, projektledare, specialist, byta verksamhet eller befattning. Vi tycker att det är positivt att våra medarbetare har möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling under hela sitt yrkesliv, speciellt eftersom våra förutsättningar ändras allt snabbare och vi med dem.

Kompetensutveckling
Vi vill att du som medarbetare utvecklas hos oss. Du tar tillsammans med din chef fram en individuell utvecklingsplan där dina och verksamhetens behov sätts i fokus.

Hos oss är kompetensutveckling mer än bara utbildning, det innebär exempelvis att i du i ditt dagliga arbete ingår i arbetsgrupper, projekt och nätverk, att du samverkar med erfarna och mindre erfarna kollegor, eller att du växlar mellan olika arbetsuppgifter. På så sätt bygger vi in lärandet i det dagliga arbetet.

Se våra lediga jobb HÄR

Artiklar

Malin – nationell samordnareI ett hållbart transportsystem kommer alla fram smidigt, grönt och tryggt. Det ska Trafikverkets arbete bidra till att skapa, och för Malin handlar det specifikt om att koordinera vissa insatser så att infrastrukturen blir miljömässigt hållbar. Oavsett om du behöver transportera dig till och från jobbet varje dag eller vill kunna köpa färska matvaror i […]Läs mer

Karriär och utvecklingI augusti 2013 kom Waleed som stipendiat för att gå ett tvåårigt mastersprogram på Chalmers. Nu är han trainee på Trafikverket i Jönköping. Han är själv förvånad att resan gått så snabbt. Från Pakistan till Jönköping – och in i ett helt nytt språk. Vi tar en kopp kaffe i Trafikverkets nybyggda lokaler i Jönköping. […]Läs mer

Följ Trafikverket på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida