Ansök om Karriärstipendiet - värde 15 000 kr. Till ansökan!

LindexDetaljhandeln

MotivationLindex är en förtjänad mottagare av utmärkelsen Karriärföretag tack vare sitt dedikerade arbete med att skapa en inkluderande arbetsplats. De förstår vikten av att trivas på jobbet och har en stark företagskultur som främjar samarbete och mångfald. Hos Lindex har medarbetare möjlighet att vara en del av ett modeföretag som inte bara satsar på trender utan också på människor. Om du letar efter en arbetsgivare som prioriterar ditt välbefinnande och uppmuntrar din utveckling, är Lindex det rätta valet.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Tillsammans mot ett högre syfte

På Lindex är det människorna som gör skillnad och vi tror på att göra saker tillsammans för det är då vi kan ha en större påverkan. Våra medarbetare är våra bästa ambassadörer och många av oss stannar på Lindex länge. Från butiker, kontor och lager till design, marknadsföring, tech och försäljning är vi alla en del av en snabb, växande och föränderlig miljö.

Lindex erbjuder ett inspirerande och prisvärt mode och sortimentet omfattar flera olika koncept inom dam-, barn-, underkläder och kosmetik. Vi växer, både genom egna kanaler, franchise och tillsammans med globala modeplattformar. 

Vårt högre syfte är att stärka och inspirera kvinnor överallt. Tillsammans med vårt hållbarhetslöfte, att göra skillnad för framtida generationer, genomsyrar detta allt vi gör på Lindex. Det är ett fokus vi har i varje steg på vår resa. En av de saker vi är extra stolta över är vårt arbete för att göra modevärlden mycket mer hållbar.

På Lindex är vi övertygade om att alla ska ha lika möjligheter att bidra fullt ut till företagets framgång, oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vilka vägar du har valt. Vi strävar efter att skapa en inkluderande och mångfaldig kultur som välkomnar nya idéer, ny energi och nya perspektiv. Tillsammans arbetar vi för att skapa en arbetsplats där alla känner sig respekterade, uppskattade och välkomna.

Bilder

Följ Lindex på sociala medier

InstagramFacebookXLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss