LindexDetaljhandeln

MotivationLindex fortsätter att utveckla sitt employer brand och gör det med bravur. Vi ser en rolig och trivsam företagskultur och det märks att medarbetarna brinner för sitt arbete. Det finns en stark känsla för det kommunikativa och de förmedlar sitt budskap på bästa sätt. I en konkurrenskraftig bransch lyckas Lindex särskilja sig genom att investera i medarbetarnas välmående och trivsel. Riktigt imponerande och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare! 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Hej. Vi är Lindex.

Och vi tror på att göra saker tillsammans. För två är fler än en, och tillsammans kan ha större påverkan. Vi kan kalla det vår framgångsfaktor.

Vi existerar för att stärka och inspirera kvinnor överallt. Allt vi gör och allt vi säger, det är för hennes skull. Det definierar verkligen vilka vi är och ger oss det där högre syftet. I butikerna, på skärmen, när vi agerar och säger vad vi tycker. Vi tror att vi alla har kraften att stärka.

Och längs vägen har vi fantastiska supportrar. Vi är som en stor familj här. Och som vilken annan familj som helst, får dem dig att ta nästa steg. Och nästa.

För i modebranschen kan man inte stå still. Och vi gillar att leda vägen. Det är stora ord, vi vet. Men av stora ord växer vi.

Vi är ett växande modeföretag, som gör skillnad. Och vi tror verkligen att vi kan göra saker bättre. För kvinnor, för barn och för framtiden. Därför kommer vi aldrig stanna på vår resa att bli ännu mer hållbara. Det är vårt löfte. Idag, imorgon, för alltid.

Du kan hitta oss på många platser runt om i världen. Vi har cirka 440 butiker och vi är 4000 glada medarbetare, som arbetar tillsammans mot vårt högre syfte – att stärka och inspirera kvinnor överallt. Det är något speciellt med att jobba på Lindex. Våra medarbetare är verkligen våra största ambassadörer. Och många av oss stannar här länge. Från butiker till kontor, från design till lager, från marknadsföring till försäljning, vi är alla en del av den ständigt föränderliga miljön som kallas mode. Och vi älskar det.

Bilder

Följ Lindex på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida