10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!

A-hubRekrytering & Personaluthyrning

MotivationA-Hub är en engagerad och inkluderande arbetsgivare med ett mycket starkt employer brand. Med ett stort fokus på omsorg har A-Hub skapat en attraktiv och familjär företagskultur som lyser igenom i deras kommunikation och storytelling. Här finns stora möjligheter att starta en spännande karriär som student och young professional med många karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

We are A-hub, the human centered recruitment company.

Vi är en snabbt växande utmanare inom rekryterings-, konsult- och bemanningslösningar. Vår plattform möjliggör snabbare, effektivare och mer högkvalitativ kandidatmatchning, samtidigt som mer tid och vikt kan läggas på relationerna. 

A-hub hjälper er att effektivt attrahera morgondagens medarbetare genom att kombinera branschens bästa digitala verktyg, inklusive vår mjukvara för kandidatsökning, med de vassaste rekryterings- och konsultcheferna. 

För att möta den enorma efterfrågan på nytänk och flexibilitet satsar vi på en snabb expansion genom utbyggnad av ett, för branschen, unikt franchise-koncept med fokus på den lokala närvaron. Med lokala hubbar i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Östersund och Umeå, kan vi erbjuda en skräddarsydd upplevelse för både kunder och kandidater, samtidigt som vi upprätthåller en kraftfull digital närvaro över hela landet.

Always grow by placing Human First

Vår verksamhet drivs av tre grundläggande värderingar:

Hos oss är människor och deras ambitioner vår främsta prioritet, och vi strävar alltid efter att skapa en empatisk och inkluderande miljö. Vi anpassar oss ständigt efter behoven hos våra kunder, kandidater och konsulter och är proaktiva när det gäller förändringar.

Vår kultur bygger på våra värderingar och vägleder oss mot våra mål. Om du delar vår passion för människor, affärer, relationer och personlig utveckling, så har du hittat rätt plats. Vi tror att våra värderingar och kultur är nyckeln till att skapa minnesvärda relationer och ett framgångsrikt företag. En stark företagskultur byggs genom medvetet arbete, och vi är stolta över att våra värderingar genomsyrar allt vi gör på A-hub!

Karriärmöjligheter

Vi rekryterar och hyr ut inom:

Se lediga jobb här!

Jobba internt på A-hub

På A-hub erbjuds du möjlighet till stor personlig utveckling genom att vara med på en spännande tillväxtresa. Att arbeta internt hos oss innebär att du är en viktig del av ett dedikerat team där din röst hörs och dina ambitioner uppmuntras. Vi främjar en kreativ och inkluderande arbetsmiljö där du kan växa i takt med vårt expansiva företag.

This is A-hub

Vill du veta mer om oss?

Läs mer på a-hub.se

Mail: info@a-hub.se

Linkedin

Instagram

Läs mer om vår verksamhet

Följ A-hub i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss