Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Atlas Copco

MotivationAtlas Copco är mer än bara en global ledare inom hållbar produktivitet – de är en banbrytande arbetsgivare som tar hand om sina medarbetare. Med en kultur som främjar innovation, samarbete och mångfald skapar Atlas Copco en arbetsmiljö där varje individ kan trivas och växa. Genom att investera i kompetensutveckling och erbjuda spännande karriärmöjligheter visar de sitt engagemang för att stödja sina medarbetares professionella utveckling.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Om oss

Atlas Copco-gruppen är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetshöjande lösningar. Vi förser våra kunder i fler än 180 länder med produkter och tjänster med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi.

Atlas Copco i Sverige hanterar försäljning, service och marknadsföring av innovativa kompressorerblåsmaskinergasgeneratorervakuumlösningar och luftbehandlingssystem, energilösningar, eldrivna industriverktyg och monteringssystem. Våra kunder har tillgång till en rikstäckande försäljnings-, distributions- och servicenätverk som säkerställer att produkterna går på maximal effektivitet och minimal stilleståndstid. Atlas Copco grundades 1873 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Din första dag på Atlas Copco kan vara den första dagen på en livslång resa. Vi erbjuder många utmanande roller inom allt från produktutveckling till marknadsföring och försäljning, för alla olika branscher.

Hitta lediga tjänster här.

Följ Atlas Copco i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss