Atlas Copco

MotivationMed kvalitétstänk, hållbara lösning och ständig utveckling genomför Atlas Copco sitt arbete med Employer Branding på ett framgångsrikt sätt. Genom att erbjuda sina medarbetare utmanande roller och möjlighet att växa inom företaget kan varje medarbetare känns sig trygg. Härmed utses Atlas Copco till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om oss

Atlas Copco-gruppen är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetshöjande lösningar. Vi förser våra kunder i fler än 180 länder med produkter och tjänster med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi.

Atlas Copco i Sverige hanterar försäljning, service och marknadsföring av innovativa kompressorerblåsmaskinergasgeneratorervakuumlösningar och luftbehandlingssystem, energilösningar, eldrivna industriverktyg och monteringssystem. Våra kunder har tillgång till en rikstäckande försäljnings-, distributions- och servicenätverk som säkerställer att produkterna går på maximal effektivitet och minimal stilleståndstid. Atlas Copco grundades 1873 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Din första dag på Atlas Copco kan vara den första dagen på en livslång resa. Vi erbjuder många utmanande roller inom allt från produktutveckling till marknadsföring och försäljning, för alla olika branscher.

Hitta lediga tjänster här.

Sofia Svensson, Product Compliance Manager at Atlas Copco.Läs mer

Karin Köhler, Software Tester at Atlas Copco. Läs mer

Johan Nåsell, Development Engineer.Läs mer

Följ Atlas Copco på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida