Ansök om Karriärstipendiet - värde 15 000 kr. Till ansökan!

Scania

MotivationScania fortsätter att utveckla sitt employer brand vilket skapar en attraktiv arbetsplats. Vi ser en trivsam företagskultur och det märks att medarbetarna brinner för sitt arbete. Det finns en stark känsla för det kommunikativa och de förmedlar sitt budskap på bästa sätt. Scania är ett innovativt bolag där olika kompetenser efterfrågas.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vår mest värdefulla tillgång är våra medarbetare

Scanias mest värdefulla tillgång är våra medarbetare. I en dynamisk miljö bidrar din kunskap och unika bakgrund till den mångfald som utgör en del av vår framgång. Här finns en plats för alla – från generalister till specialister och chefer. Om du är motiverad och beredd att ta ansvar har du alla möjligheter hos oss.

Vi får saker gjorda, med prestanda som vår konstant

Scania är en kraftfull, global organisation som har tillägnat sig omfattande kunskaper och färdigheter inom transportvärlden under hundra års verksamhet. Vår erfarenhet och beslutsamhet ger oss möjlighet att göra skillnad för transportbranschens framtid. Vi på Scania har en stark kultur av att utveckla och lansera innovationer som fungerar väl i stor skala, för att kunna driva verklig förändring.

Tillsammans som ett team och förenade av starka värderingar

Vi har en stark och stödjande kultur, där varje individ ses, respekteras och har möjlighet att bidra. Vi litar på varandra för att agera och fatta beslut, och vi tror på en mer flexibel framtida arbetsplats som baseras på individuella behov.

Hos oss sker utvecklingen naturligt – individer, team och våra kunderbjudanden får det stöd de behöver för att växa. Resultatet är ett branschledande företag med motiverade och engagerade människor som vill vara med och driva omställningen till ett hållbart transportsystem.

Bilder

Traineeprogram


Young potential trainee program

Följ Scania på sociala medier

InstagramFacebookXLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss