Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Toyota Material HandlingLogistik & Transport

MotivationToyota Material Handling Europé är det ultimata karriärföretaget för dig som vill vara en del av en global ledare inom materialhanteringsteknik. Med sitt starka fokus på innovation och kvalitet, har företaget en lång historia av att skapa effektiva och hållbara lösningar för sina kunder. Hos Toyota Material Handling Europé har du möjlighet att utveckla din karriär och bidra till att forma framtiden för materialhantering genom banbrytande teknik och lösningar. Välkommen till Toyota Material Handling Europé, där du kan göra verklig skillnad och växa som professionell.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vad är ditt nästa drag? 

På Toyota Material Handling har vår positive inställning och breda kompetens gjort att vi har bibehållit vår position i framkant i över ett århundrade. Vi erbjuder högkvalitativa truckar som passar för alla dina materialhanteringsbehov och vi är stolta över att vara världens nummer 1 inom produktion av innovativ och högkvalitativ materialhanteringsutrustning.Vi ser problem som möjligheter och vi strävar ständigt för att bli bättre för människor, företag och samhällen. 

En karriär på Toyota Material Handling kännetecknas av en hög grad av eget ansvar, varierande och utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Flera av våra medarbetare har arbetat många år på företaget och valt att testa på nya tjänster och utmaningar inom företaget. Svetsare har blivit tekniker, konstruktörer har blivit inköpare och produktionsplanerare har blivit chefer. Hos oss är alla med och bidrar till att våra kunder får hållbara kvalitetsprodukter som passar deras behov vare sig det gäller mjukvaruutveckling, svetsning eller service. Vi är väldigt stolta över vårt arbete och det visar sig tydligt i vår Great Place To Work undersökning då hela 96 % var stolta över våra produkter och tjänster.

Vilken skillnad kan jag göra som anställd? 

Allt vi som företag och människor gör har en påverkan på miljön. För oss är det viktigt att ta en aktiv ställning för miljön och minimera vår miljöpåverkan. Materialhantering utgör en stor del av de flesta industrier och branscher och har därför en stor påverkan på vår planet. Genom att utveckla nya hållbara logistik- och energilösningar och utmana oss själva i våra processer kan vi göra en stor skillnad. Det är viktigt för oss och våra medarbetare. Till följd av ett stort internt engagemang och samarbeten med andra aktörer lyckades vi uppnå en koldioxidneutral produktion redan 2019. Sedan 2021 har vi en KRAV-certifierad lunchrestaurang i Mjölby och vi har precis blivit certifierade enligt energistandarden ISO 5001.

Mer om oss

Följ Toyota Material Handling i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss