Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

DoroIT/Teknik/Konsult

MotivationDoro är en dynamisk arbetsgivare som attraherar talanger med deras viktiga syfte och unika utvecklingsmöjligheter. Hos Doro finns en öppen arbetsplats där medarbetarna kan göra skillnad, påverka och få rätt verktyg för att utvecklas. Mycket imponerande och med en lekfull och hjärtlig kommunikation stärker Doro deras attraktivitet som arbetsgivare ytterligare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Doro är ett svenskt företag med huvudkontor i Malmö. Vi har varit en pionjär inom telefon- och välfärdsteknik sedan 1970-talet. Våra första produkter var telefonsvarare, telefax, personsökare, PABX, fasta telefoner, analoga mobiltelefoner och telefonautomater. Vår breda produktportfölj bidrar till att koppla samman generationer digitalt och skapar en trygg och självständig tillvaro i och utanför hemmet.

NÄRA ÄVEN PÅ AVSTÅND

Vi har alla en mormor, en farfar eller en förälder som börjar bli äldre. På Doro bryr vi oss om våra seniorer. De är våra hjältar. De fanns där när vi var unga och behövde stöd. Nu vill vi hjälpa våra äldre till ett rikt och självständigt liv utan kompromisser. Vi vill göra åldrandet till en självständig, trygg och rik del av livet. För oss är ålder bara en siffra.

På Doro erbjuder vi:

Balans mellan arbete och fritid

På Doro strävar vi efter att skapa möjligheter för goda prestationer och en hållbar balans mellan arbete och privatliv. Det innebär att ha tillgång till de resurser som behövs, för att kunna utföra arbetet och skapa förutsättningar så att tid och ork finns kvar till slutet av arbetsdagen.

Personlig utveckling

Doro är en dynamisk arbetsplats där vi strävar efter att skapa en miljö för dig att utvecklas i din roll samt att prova på nya arbetsområden.

Var en influencer

Vi har en öppen atmosfär där alla våra medarbetare kan vara med och påverka Doros framtid, och bidra med nya idéer som kan förbättra oss som företag.

Teamwork

På Doro omger vi oss med underbara kollegor, vilket är en viktig anledning till att vi går till jobbet varje dag. För oss är samarbete och att hjälpa varandra naturligt. Dessutom har vi kul tillsammans!

Om Doro

Bilder

Lediga jobb


Följ Doro i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss