Sök Meny

ElveniteIT/teknik/konsult

MotivationElvenite är en etablerad arbetsgivare som erbjuder goda karriärmöjligheter för den yngre målgruppen. Här kan man utvecklas och få bra stöd i sin karriär. Elvenite har byggt upp ett employer brand som i sin bransch är unik. De har alltid medarbetarna i fokus och deras storytelling både imponerar och inspirerar. Med stort engagemang arbetar Elvenite ständigt för att skapa bästa möjliga arbetsplats för sina medarbetare

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi gör livsmedelsindustrin smartare

På Elvenite hjälper vi våra kunder med allt ifrån affärssystem, beslutsunderlag och verksamhetsrådgivning, till att minska svinn i produktionen. Vi ser till att kunderna får ut det fulla värdet av sin data genom analyser, AI och smarta datadrivna lösningar. Genom vår expertkompetens inom områden som Affärssystem, Business Insights, Datadrivet, Integrationer och Strategiska Partnerskap har vi har till exempel gjort mjölken lite mer näringsrik, skapat giftfria fröer, minskat matsvinn och en massa annat bra.

Med hjälp av avancerad teknik i människans tjänst skapar vi tillsammans tillväxt och affärsnytta åt Skandinaviens största livsmedelsföretag. Enkelt uttryckt – vi gör livsmedelsindustrin smartare genom att göra människor smartare.

Omtanke om människan och planeten

En tredjedel av all mat som produceras i världen äts inte upp. Samtidigt finns det de som inte har mat alls. Fortsätter vi så här kommer vi förstöra vår planet och då blir det jättesvårt att leva här. För dig, mig, oss och våra barns barnbarnsbarn. Det är inte hållbart. 

Därför har vi sedan 2007 tillsammans med Skandinaviens största och mest inflytelserika livsmedelsbolag försökt ändra på det med hjälp av det vi är bäst på. Smart teknik, data och nyfikenhet. Vi tror på samarbete och att våga utmana för att förändra.

Sveriges bästa arbetsplats 2023

Av Great Place to Work är vi utsedda till Sveriges bästa arbetsplats 2023. Genom hängivenhet, passion och samarbete har vi skapat något alldeles extra.

Allt grundas i våra värderingar. Vi lever och andas omtanke, nyfikenhet och effektivitet. Att alltid bry sig om andra, varandra och dig själv. Att alltid vara nyfiken på morgondagen och att våga testa nya vägar. Att alltid göra saker så enkelt och okomplicerat som möjligt. 

Att jobba på Elvenite

Här välkomnar vi dig till en fantastisk företagskultur med kvinnor (46%) och män i alla åldrar som har högt i tak och drivs av ständigt lärande och personlig utveckling. Organisationen lever och verkar utifrån ett agilt mindset med stor prestigelöshet och vi jobbar i agila team med stort eget ansvar. Fokus ligger alltid på laget framför jaget hos oss. Tillsammans jobbar vi mot högt uppsatta mål och vi drivs av viljan att skapa framgångsrika och hållbara lösningar för våra kunder, samtidigt som vi har roligt på jobbet. 

Vi är nu nästan 100 kollegor och en del av börsnoterade CombinedX – en familj av kunskapsbolag som alla hjälper organisationer att dra fördel av digitaliseringens möjligheter. 

Våra kontor hittar du i Karlstad, Stockholm, Malmö och Göteborg och resultatet av vårt arbete finns över hela världen.

Hitta lediga jobb: https://elvenite.se/karriar

Mer om vad vi gör:

Lediga jobb


Elvenite |

Senior Data Scientist till Sveriges bästa arbetsplats!

Elvenite |

Infor OS Architect till Sveriges bästa arbetsplats!

Elvenite |

M3 Finance till Sveriges bästa arbetsplats!

Elvenite |

ERP-konsult till Sveriges bästa arbetsplats!

Elvenite |

Utvecklare till Sveriges bästa arbetsplats!

Elvenite |

BI arkitekt till Sveriges bästa arbetsplats!

Elvenite |

Data Engineer till Sveriges bästa arbetsplats!

Elvenite |

ERP-konsultteja elintarvike- ja juoma-alalle!

Elvenite |

Machine Learning till Sveriges bästa arbetsplats!

Elvenite |

Automation (RPA) utvecklare till Sveriges bästa arbetsplats!

Elvenite |

ERP Consultants for food & beverage industry in Finland

Vill du komma i kontakt med oss:

Therese Gawor

Reqruiting
+46 768 11 22 88 therese.gawor@elvenite.se

Mathias Dyberg

CEO
+46 739 78 92 81 mathias.dyberg@elvenite.se

Följ Elvenite på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida