ElveniteIT/teknik/konsult

MotivationElvenite är en etablerad arbetsgivare som erbjuder goda karriärmöjligheter för den yngre målgruppen. Här kan man utvecklas och få bra stöd i sin karriär. Elvenite har byggt upp ett employer brand som i sin bransch är unik. De har alltid medarbetarna i fokus och deras storytelling både imponerar och inspirerar. Med stort engagemang arbetar Elvenite ständigt för att skapa bästa möjliga arbetsplats för sina medarbetare

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi skapar hållbara och digitala lösningar i livsmedelsindustrin

Med hjälp av kraftfulla affärssystem och avancerad analys och datadrivna insikter, hjälper vi våra kunder möta morgondagens krav på digitala tjänster och lösningar, samtidigt som de stärker sin konkurrenskraft på marknaden.

Elvenite erbjuder expertkompetens inom Affärssystem, Business Insights, Datadrivet, Integrationer och säkra Drifttjänster. Med avancerad teknik i människans tjänst skapar vi tillväxt och affärsnytta åt Skandinaviens största livsmedelsföretag.

Helt enkelt, vi gör livsmedelsindustrin smartare genom att göra människor smartare.

Att jobba på Elvenite

Vi välkomnar dig till en fantastisk företagskultur med kvinnor (46%) och män i alla åldrar som har högt i tak och  drivs av ständigt lärande och personlig utveckling. Vi är en skön blandning av människor med olika bakgrund, erfarenheter och intressen. Vi drivs av viljan att tillsammans jobba mot högt uppsatta mål, ha roligt på jobbet och skapa framgångsrika och hållbara lösningar för våra kunder. Med fokus på laget framför jaget, lyfter vi varandra i vardagen. Tillsammans med snart 100 st kollegor gör vi skillnad i livsmedelsindustrin!

Hitta lediga jobb: https://elvenite.se/karriar

Bilder

Följ Elvenite på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida