Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

HuaweiIT/Teknik/Konsult

MotivationHuawei har utmärkt sig som ett Karriärföretag tack vare sitt fokus på att skapa en inkluderande och utvecklande arbetsmiljö för sina anställda. Som en global teknikledare erbjuder Huawei spännande möjligheter för de som vill vara en del av innovation och teknologisk utveckling. Företaget investerar i sina medarbetare genom utbildning och möjligheter till professionell tillväxt samtidigt som de främjar mångfald och samarbete. Om du söker en arbetsgivare som ständigt strävar efter att driva teknologins gränser och erbjuder dig möjligheten att vara en del av den digitala framtiden, är Huawei ett spännande val för din karriär.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vilka är vi?

Huawei grudnades år 1987 och är en ledande global leverantör av information och kommunikations teknologi. Vi är dedikerade till att se till så att varje person, hem och organistion är digitalt uppkopplade för en fullt ansluten, digital värld.

Huawei Sverige

Huawei har varit en del av det svenska näringslivet i över 2 decennier då det första Europeiska Research & Devleopment (R&D) kontoret av Huawei startades i Sverige. Under dessa år har vi hjälp bygga och stärka Sveriges digitala infrastruktur, samarbetat med Svenska unviversitet samt försett lokala företag och organisationer med de senaste digitala lösningarna.

Med över 600 anställda har vi blivit en intregrerad del av det Svenska tech-ekosystemet. Vi har 3 R&D kontor utspridda i Sverige där vi med över 300 lokala och internationella experter och världsledande forskare banar vägen för en mer uppkopplad framtid. Hos oss kan man lära sig av varandra och på vilket bättre sätt än att omringa sig av personer från världens alla hörn.

Huawei Sverige består av fyra olika affärsområden: Carrier Business Group, Consumer Business Group, Enterprise Business Group och Research and Development (R&D).

Bli en del av vår familj!

Vi välkomnar alltid nytänkande personer som vill bli en del av vår familj. Är du nyfiken på att jobba med några av världens mest eminenta forskare och vill utvecklas i din roll och dina tankesätt? Se våra lediga roller här och connecta gärna med oss på Linkedin!

 

 

Departments

Bilder

Följ Huawei i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss