Sök Meny

HuaweiIT/teknik/konsult

MotivationHuawei är en spännande och innovativ arbetsgivare som fortsätter att utveckla sitt exceptionella employer brand. Med många karriär och utvecklingsmöjligheter i företaget, samt aktiviteter för studenter och young professionals visar Huwaei att de värdesätter sina befintliga och potentiella medarbetare, och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare. Mycket inspirerande! 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vilka är vi?

Huawei grudnades år 1987 och är en ledande global leverantör av information och kommunikations teknologi. Vi är dedikerade till att se till så att varje person, hem och organistion är digitalt uppkopplade för en fullt ansluten, digital värld.

Huawei Sverige

Huawei har varit en del av det svenska näringslivet i över 2 decennier då det första Europeiska Research & Devleopment (R&D) kontoret av Huawei startades i Sverige. Under dessa år har vi hjälp bygga och stärka Sveriges digitala infrastruktur, samarbetat med Svenska unviversitet samt försett lokala företag och organisationer med de senaste digitala lösningarna.

Med över 600 anställda har vi blivit en intregrerad del av det Svenska tech-ekosystemet. Vi har 3 R&D kontor utspridda i Sverige där vi med över 300 lokala och internationella experter och världsledande forskare banar vägen för en mer uppkopplad framtid. Hos oss kan man lära sig av varandra och på vilket bättre sätt än att omringa sig av personer från världens alla hörn.

Huawei Sverige består av fyra olika affärsområden: Carrier Business Group, Consumer Business Group, Enterprise Business Group och Research and Development (R&D).

Bli en del av vår familj!

Vi välkomnar alltid nytänkande personer som vill bli en del av vår familj. Är du nyfiken på att jobba med några av världens mest eminenta forskare och vill utvecklas i din roll och dina tankesätt? Se våra lediga roller här och connecta gärna med oss på Linkedin!

 

 

Departments

Bilder

Följ Huawei på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida