Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

K-FastigheterFastigheter

MotivationK-Fastigheter har blivit utmärkta som ett Karriärföretag tack vare deras framgångsrika och expansiva verksamhet inom fastighetsbranschen. Genom sin vision att utveckla, bygga, äga och förvalta marknadens mest attraktiva hyreslägenheter, samt strategiska förvärv som stomentreprenören K-Prefab, visar de sin beslutsamhet att vara en drivande kraft inom branschen. K-Fastigheter erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med utrymme för både kostnadseffektivitet och innovation. Med ett team av cirka 100 medarbetare och totalt 600 i koncernen samt en närvaro i både Sverige och Danmark är de en spännande arbetsgivare för de som vill bidra till en fortsatt framgångsrik resa

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi är en omtänksam och engagerad arbetsplats där vi ser att enkelhet och korta beslutsvägar håller ur ett evighetsperspektiv

K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades år 2010 med vision att äga och förvalta marknadens mest attraktiva hyreslägenheter. År 2021 förvärvade K-Fastigheter stomentreprenören K-Prefab. Koncernens verksamhet bedrivs i verksamhetsområdena Entreprenad och Förvaltning. Entreprenad omfattar affärsområdena Projektutveckling, Prefab och Bygg. Förvaltning ansvarar för koncernens eget fastighetsbestånd som primärt består av hyresrätter. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation av koncernens koncepthus till intern förvaltning såväl som till externa kunder. Prefabverksamheten erbjuder kompletta stomlösningar i betong internt och till externa kunder.

För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har vi valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus. För närvarande erbjuder vi över 5 000 hyreslägenheter från Köpenhamn i söder till Gävle i norr och har cirka 1 700 hyreslägenheter under produktion. K-Fastigheter utvärderar ständigt nya marknader att etablera sig på.

Vi är idag ca 100 medarbetare på K-Fastigheter och totalt 600 medarbetare i koncernen. Koncernens huvudkontor finns i Hässleholm.

Arbetsplats och kultur

Vi vill vara enkla att ha att göra med, det är viktigt för oss. Hos oss är allt möjligt, vårt mål är att vara en av Nordens största aktörer på hyresmarknaden.

Hos oss kommer du att få en extra familj, vi tar hand om varandra genom att verkligen bry oss om varandra, det är inte så mycket det vi säger mer det vi faktiskt gör mot och för varandra.

Mer om oss

Lediga jobb


Följ K-Fastigheter i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss