Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

MTR

MotivationMTR är en mycket spännande arbetsgivare som bjuder på ett brett urval av tjänster. Genom att låta medarbetarna vara ambassadörer för företaget och visa hur det är att jobba hos denna erfarna arbetsgivare har de verkligen satt sig själva på kartan. MTR räcker även ut en hjälpande hand till studenter och nyexaminerade som i tidig ålder kan få värdefull arbetslivserfarenhet och insyn i arbetslivet. Det är en stöttande organisation och genom egna initiativ kan man påverka sin personliga utveckling och framtid inom företaget.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Jobba med oss

Vi är närmare sextusen förare och ingenjörer, servicevärdar, tågtekniker och trafikinformatörer som tillsammans möjliggör människors vardag och äventyr. Hämta, lämna, hinna i tid. Resor till farmor, konserter, upplevelser.

Utvecklas med och hos oss – se alla våra lediga tjänster

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör
Vår vision är att vara ett ledande globalt företag som genom omsorgsfull service länkar samman och utvecklar hållbara samhällen. Utifrån vår vision driver vi all vår verksamhet enligt fyra värdeord: Utmärkt service, ständig utveckling, ömsesidig respekt samt mätbara resultat. 

Utvecklas med och hos oss
Hos oss spelar det mindre roll var du kommer ifrån, och större vart du är på väg.

Vi vill ha medarbetare som utvecklas med och hos oss. Som Omar, som började på röda linjen som kundservicevärd och idag är stationschef med ansvar för 42 medarbetare och miljön på fem stationer.

Varje år genomför vi en medarbetarundersökning för att se vad vi gör bra och vad vi behöver fokusera på för att förbättra, där mäter vi bland annat medarbetarnöjdhet som i år ökar till 93%. Det är något vi tycker är väldigt kul och en viktig bidragande faktor till att göra MTR till den familjära arbetsplats det är.

Läs mer om våra vanligaste yrken och några av våra medarbetare.

Utmana gamla sanningar och hitta nya lösningar
Den spårburna trafiken är nyckeln till morgondagens hållbara städer. Vi vill forma framtidens städer med kollektivtrafiken i centrum. Vårt arbete ska förbättra både resa och destination. Vi vill göra skillnad genom att utmana gamla sanningar och hitta nya lösningar.

MTR är Stockholms tredje största privata arbetsgivare. Det innebär att vi både har ett stort ansvar och stora möjligheter att bidra till social hållbarhet i de samhällen där vi verkar.

Läs mer om hur vi bidrar till de sahällen där vi verkar.

Flera olika bolag
MTR Nordic Group består av MTR Tunnelbanan, MTRX, MTR Tech, MTR Pendeltågen, MTR Facility Management, MTR Mälartåg och det nordiska koncernbolaget MTR Nordic. MTR har även startat en yrkeshögskola med en lokförarutbildning samt en tågteknikerutbildning.

Läs mer om våra verksamheter.

Läs mer om MTR Yrkeshögskola.

Följ MTR i sociala medier

LinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss