CertegoInstallation, drift, underhåll

MotivationCertego är ett tillväxtbolag där karriärmöjligheterna är många. Kombinerat med sin varma företagskultur har vi en attraktiv arbetsgivare för både juniora och seniora. Något som särskiljer Certego från andra arbetsgivare är deras många förmåner som deras medarbetare får ta del av – Allt från arbetstidsförkortning till vinstutdelning. Det råder inga tvivel om att Certegos viktigaste tillgång är medarbetare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen till karriärsidan för CERTEGO

CERTEGO erbjuder bred kunskap och helhetslösningar inom säkerhet. Med öppna säkerhetslösningar och säkerhetstjänster skapar vi ökad säkerhet och trygghet för egendom och människor.

En säkerhetslösning är en viktig investering, som omfattar så mycket mer än bara produkter och teknik. Hos CERTEGO får du alltid tillgång till ledande varumärken inom säkerhetsbranschen. Vi rekommenderar den lösning som uppfyller just dina behov på bästa sätt. Med rätt teknik, framtidssäkra produkter och rätt ekonomi för dig.

Vi tar helt enkelt hand om hela processen för att få din säkerhetslösning på plats. Vi projekterar, installerar, testar och driftsätter. Sedan kan vi ta hand om drift, planerat underhåll och service.

Vår långa erfarenhet av säkerhetsbehov, hur människor rör sig i olika miljöer, samt kunskap om lagar och regler, ger dig en trygg partner. För allt det du vill skydda.

CERTEGO finns idag i Danmark, Norge, Finland och Sverige. Tillsammans har vi en unik närvaro som leverantör av säkerhetslösningar.

Ta steget och bli en del av CERTEGO!

Det finns flera goda skäl att välja CERTEGO som arbetsgivare. Vi är ett innovativt företag i en bransch med kontinuerlig tillväxt där du som anställd får möjlighet till karriärsutveckling. Dessutom får du arbeta med härliga kollegor där vi hjälper varandra att lyckas!

CERTEGO har som målsättning att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor.

 

CERTEGO Academy

Följ Certego på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida