10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!

Eitech

MotivationEitech är en extraordinär arbetsgivare som utmärker sig genom sitt stora fokus på teknik och innovation. Här har medarbetarna möjlighet att vara en del av ett engagerat och kompetent team som arbetar med spännande projekt och banar väg för tekniska genombrott. Eitech är en del av VINCI Energies företagsnätverk och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med många karriärvägar där du kan utveckla din tekniska expertis och vara med och accelerera energiomställningen och den digitala transformationen.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Det är rätt enkelt egentligen. För att lösa våra kunders utmaningar krävs rätt kompetens inom elteknik. 

Vi anser att kunskap och erfarenhet är viktigt när vi rekryterar, men vi är även övertygade om att motivation, attityd och personlighet är minst lika viktigt. Vi tror samtidigt på styrkan i att samverka, nätverka och agera solidariskt mot varandra. 

Vi har gjort mycket och vi ska göra mer. Vi tar ansvar, vi driver branschen framåt och vi visar vad det innebär att ha rätt kompetens. Med hjärta, med hjärna. Tillsammans.

Möt några av våra 850 fantastiska medarbetare som dagligen löser våra kunders utmaningar genom att skapa innovativa, smarta och långsiktiga lösningar inom elteknik. Deras positiva laddning distribueras ut i vårt lokala och globala nätverk som en del av VINCI Energies.

Bilder

Följ Eitech i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss