Ellos GroupDetaljhandeln

MotivationEllos Group har ett stort driv och engagemang bland medarbetarna och teamkänslan är stark. Hållbarheten inom företaget utmärker sig och det läggs ett stort fokus på jämställdhet och mångfald. Här finns en kommunikation mot studenter och young professionals och Ellos Group erbjuder dem en väg in i företaget. Det märks att Ellos Group engagerar sig och det är precis så en arbetsgivare ska vara!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen

Ellos Group är en ledande e-handelsgrupp i Norden med bolagen Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom.I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Ellos Group – med huvudkontor i Borås – är verksamt i samtliga nordiska länder. Ellos Group har ca 550 medarbetare och omsätter runt 3,2 miljarder kronor.

Vårt företag har en lång historia inom distanshandel. Det senaste decenniet har utvecklingen inom e-handel gått snabbt och genom nytänkande och initiativförmåga är vi idag Nordens ledande e-handelsbolag. Vi tror på oss själva och på varandra och vill att våra medarbetare ska utvecklas här hos oss.

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare och vi hoppas att du har höga förväntningar på oss. Vi vill att du som arbetar på Ellos Group har ett engagemang för mode och e-handel, är framåttänkande och kreativ och vågar driva dina idéer. Eftersom att vår framgång ligger i att möta kundernas behov förväntar vi oss att alla medarbetare agerar med kunden i fokus. På Ellos Group är vi ett team av individer där vi värdesätter medarbetares nyfikenhet och idérikedom samtidigt som vi arbetar för teamets bästa.

Medarbetare

Följ Ellos Group på sociala medier

LinkedInWebbsida