KGH Customs ServicesLogistik/transport

MotivationMed ett engagemang för sina medarbetare och ett brett utbud av karriärmöjligheter och utveckling inom verksamheten arbetar KGH Customs Services med Employer Branding. Ett gediget och attraktivt arbete med Employer Branding gör att KGH Customs Services kan titulera sig som ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media
KGH Customs Services är en ledande aktör inom handel och tullhantering med drygt 700 anställda i 12 länder. Vår tjänsteportfölj är bred och innehåller allt från administration av tulldeklarationer till EDI-lösningar och egenutvecklade system, konsulttjänster och utbildningar. Våra kompetenser speglar bredden i vårt tjänsteutbud och vi rekryterar såväl specialister inom tull och logistik som systemvetare, civilingenjörer och projektledare. Det vi alla har gemensamt är vår starka övertygelse om att vi, genom vår kompetens, kan bidra till att möjliggöra internationell handel och i slutändan hållbar utveckling.

”WE@KGH tror på personligt engagemang och är helt övertygade om att medarbetare som också är ambassadörer är den viktigaste drivkraften för att uppnå kundnöjdhet. Respekt för varandra samt fokus på välbefinnande och en sund balans mellan arbete och privatliv är grundläggande för våra framgångar.”

#dedicatedtosucceed

#caringwithapurpose

#professionalwithintegrity

#innovativeshapingthefuture

 

Du hittar våra lediga tjänster här

 


”Vi tror på personlig utveckling och är helt övertygade om att hängivna och engagerade medarbetare är den viktigaste drivkraften för att uppnå kundnöjdhet. Respekt för individen samt fokus på välbefinnande och en sund balans mellan arbete och privatliv är grundläggande för våra framgångar.”

Artiklar

Möt några av våra talangfulla medarbetare!Läs mer

Följ KGH Customs Services på sociala medier