KGH Customs ServicesLogistik/transport

MotivationKGH Customs Services vann priset  ”Årets Karriärföretag” under Karriärdagen 2021 vilket innebär att de är framröstade till Sveriges attraktivaste arbetsgivare. KGH Customs Services utför ett employer branding-arbete som utmärker sig väl. Deras mix av aktiviteter tillsammans med sina medarbetare är av högsta kvalité. I allt från digitala kanaler till event håller KGH Customs Services en tydligt röd tråd som kopplar ihop verksamheten med deras varumärke. Det är tydligt att HR avdelningen jobbar flitigt med frågor inom employer branding med starkt stöd från ledningen. Vi ser fram emot att få se vad KGH Customs Services hittar på framöver.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

KGH Customs Services – A Maersk Company, är en ledande aktör inom handel och tullhantering med drygt 1000 anställda i 23 länder. Vår tjänsteportfölj är bred och innehåller allt från administration av tulldeklarationer till EDI-lösningar och egenutvecklade system, konsulttjänster och utbildningar. Våra kompetenser speglar bredden i vårt tjänsteutbud och vi rekryterar såväl specialister inom tull och logistik som systemvetare, civilingenjörer och projektledare. Det vi alla har gemensamt är vår starka övertygelse om att vi, genom vår kompetens, kan bidra till att möjliggöra internationell handel och i slutändan hållbar utveckling.

”WE@KGH tror på personligt engagemang och är helt övertygade om att medarbetare som också är ambassadörer är den viktigaste drivkraften för att uppnå kundnöjdhet. Respekt för varandra samt fokus på välbefinnande och en sund balans mellan arbete och privatliv är grundläggande för våra framgångar.”

#dedicatedtosucceed

#caringwithapurpose

#professionalwithintegrity

#innovativeshapingthefuture

 

Du hittar våra lediga tjänster här

 


”Vi tror på personlig utveckling och är helt övertygade om att hängivna och engagerade medarbetare är den viktigaste drivkraften för att uppnå kundnöjdhet. Respekt för individen samt fokus på välbefinnande och en sund balans mellan arbete och privatliv är grundläggande för våra framgångar.”

Artiklar

Följ KGH Customs Services på sociala medier

TwitterLinkedInWebbsida