Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

KGH Customs ServicesLogistik & Transport

MotivationKGH Customs Services gör ett imponerande och gediget employer branding arbete. Hos denna värderingsstyrda och engagerade arbetsgivare finns många utvecklings- och karriärmöjligheter för medarbetarna. På KGH Customs Services får man stöttning i sin utveckling, i en företagskultur som verkligen värdesätter mångfald och kunskap. En mycket attraktiv arbetsgivare helt enkelt! 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Great jobs for great people!

KGH Customs Services – A Maersk Company, är en ledande aktör inom handel och tullhantering med drygt 1 300 anställda i 23 länder. Vår tjänsteportfölj är bred och innehåller allt från administration av tulldeklarationer till EDI-lösningar och egenutvecklade system, konsulttjänster och utbildningar. Våra kompetenser speglar bredden i vårt tjänsteutbud och vi rekryterar såväl specialister inom tull och logistik som systemvetare, civilingenjörer och projektledare. Det vi alla har gemensamt är vår starka övertygelse om att vi, genom vår kompetens, kan bidra till att möjliggöra internationell handel och i slutändan hållbar utveckling.

Att arbeta i KGH innebär att jobba i en internationell miljö tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor. Med en stark drivkraft för att generera hållbara lösningar, underlättar vi internationell handel och hjälper våra kunder att utveckla deras verksamhet. Viljan att vara engagerad i denna uppgift är ett tydligt bevis på den stolthet och delaktighet som alla känner i hela företaget.

”WE@KGH tror på personligt engagemang och är helt övertygade om att medarbetare som också är ambassadörer är den viktigaste drivkraften för att uppnå kundnöjdhet. Respekt för varandra samt fokus på välbefinnande och en sund balans mellan arbete och privatliv är grundläggande för våra framgångar.”

#dedicatedtosucceed

#caringwithapurpose

#professionalwithintegrity

#innovativeshapingthefuture

Du hittar våra lediga jobb här! 


”Vi tror på personlig utveckling och är helt övertygade om att hängivna och engagerade medarbetare är den viktigaste drivkraften för att uppnå kundnöjdhet. Respekt för individen samt fokus på välbefinnande och en sund balans mellan arbete och privatliv är grundläggande för våra framgångar.”

Lediga jobb


Följ KGH Customs Services i sociala medier

LinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss