Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

LKABIndustri & Produktion

Motivation”LKAB framträder som en arbetsgivare med ett imponerande employer brand. Genom att värdesätta sina medarbetare och erbjuda gränslösa utvecklings- och karriärmöjligheter har de skapat en företagskultur som är engagerande och inkluderande. LKABs nära samarbete med studenter och unga yrkesverksamma visar på deras aktiva insatser för att identifiera och främja framtidens talanger och kompetens. Denna dedikation bidrar starkt till deras attraktionskraft som arbetsgivare och är verkligen inspirerande.”

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi välkomnar utmaningar

Gå med i LKAB, den innovativa gruvledaren, när vi förändrar branschen samtidigt som vi sätter hållbarhet, säkerhet och samarbete först. Låt oss tillsammans möta denna utmaning och forma en grönare framtid för alla.

Lär dig om våra värderingar:

Vi är nyfikna och inkluderande människor som välkomnar utmaningar.

Vi är nyfikna och inkluderande människor som välkomnar utmaningar, smarta idéer och initiativ. Oavsett vem du är och om du är anställd eller leverantör så stöttar vi varandra. Detta innebär tillit till varandras förmågor, samt att se till att beslut fattas på rätt nivå, av rätt personer med rätt mål, roller och mandat.

En annan viktig aspekt av vår arbetsmiljö är säkerheten. Vi är medvetna om och respekterar de risker som är involverade i vårt arbete. Det inkluderar att överväga hur vi agerar i alla situationer och att skydda vår egen och andras säkerhet.

Enkelt uttryckt är vi ett LKAB och tillsammans gör vi det enkelt att göra rätt.

Det kommer att krävas av oss alla, att arbeta tillsammans, för att leda vägen mot koldioxidutsläpp. En öppen och säker arbetsplats med hög grad av förtroende vägleder oss mot: 

  1. Att vara positiv och innovativ,
  2. Att vara engagerad och ansvarsfull,
  3. Underlätta livslångt lärande och utveckling av våra färdigheter och förmågor,
  4. Att behålla och attrahera nya, engagerade kollegor.

Detta kommer i slutändan att leda till framgång på både kort sikt och hela omvandlingen av vår verksamhet. Med tiden kommer vi att bidra till att utveckla de nödvändiga förutsättningarna för en hållbar framtid för oss själva, vår miljö och världen i stort.

Våra Fördelar

Vi erbjuder våra anställda flera förmåner som speglar både prestation och individuella behov. Allt från bra lön och friskvård till flexibla arbetstider.

Vi tycker det är viktigt att våra medarbetare får möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll och inom företaget. Därför erbjuder vi interna utbildningar, utvecklingsprogram och fördjupande kurser. Är du intresserad av att ta nästa steg i din karriär så finns goda möjligheter att klättra inom LKAB.

Se våra lediga tjänster här.

Mer om LKAB

Bilder

Traineeprogram


LKAB trainee program

Följ LKAB i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss