LKABIndustri/produktion

MotivationLKAB fortsätter att imponera och inspirera med sitt employer brand. En hållbar arbetsgivare som värdesätter sina medarbetare, med oändliga utvecklings- och karriärmöjligheter och en engagerande och inkluderande företagskultur som verkligen sticker ut. LKABs nära relation till studenter och young professionals visar de också att de verkligen tar tillvara på framtidens talanger och kompetens. Mycket inspirerande och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare!  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi välkomnar utmaningar

Gå med i LKAB, den innovativa gruvledaren, när vi förändrar branschen samtidigt som vi sätter hållbarhet, säkerhet och samarbete först. Låt oss tillsammans möta denna utmaning och forma en grönare framtid för alla.

Lär dig om våra värderingar:

Vi är nyfikna och inkluderande människor som välkomnar utmaningar.

Vi är nyfikna och inkluderande människor som välkomnar utmaningar, smarta idéer och initiativ. Oavsett vem du är och om du är anställd eller leverantör så stöttar vi varandra. Detta innebär tillit till varandras förmågor, samt att se till att beslut fattas på rätt nivå, av rätt personer med rätt mål, roller och mandat.

En annan viktig aspekt av vår arbetsmiljö är säkerheten. Vi är medvetna om och respekterar de risker som är involverade i vårt arbete. Det inkluderar att överväga hur vi agerar i alla situationer och att skydda vår egen och andras säkerhet.

Enkelt uttryckt är vi ett LKAB och tillsammans gör vi det enkelt att göra rätt.

Det kommer att krävas av oss alla, att arbeta tillsammans, för att leda vägen mot koldioxidutsläpp. En öppen och säker arbetsplats med hög grad av förtroende vägleder oss mot: 

  1. Att vara positiv och innovativ,
  2. Att vara engagerad och ansvarsfull,
  3. Underlätta livslångt lärande och utveckling av våra färdigheter och förmågor,
  4. Att behålla och attrahera nya, engagerade kollegor.

Detta kommer i slutändan att leda till framgång på både kort sikt och hela omvandlingen av vår verksamhet. Med tiden kommer vi att bidra till att utveckla de nödvändiga förutsättningarna för en hållbar framtid för oss själva, vår miljö och världen i stort.

Våra Fördelar

Vi erbjuder våra anställda flera förmåner som speglar både prestation och individuella behov. Allt från bra lön och friskvård till flexibla arbetstider.

Vi tycker det är viktigt att våra medarbetare får möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll och inom företaget. Därför erbjuder vi interna utbildningar, utvecklingsprogram och fördjupande kurser. Är du intresserad av att ta nästa steg i din karriär så finns goda möjligheter att klättra inom LKAB.

Se våra lediga tjänster här.

Mer om LKAB

Bilder

Följ LKAB på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida