LKABIndustri/produktion

MotivationGenom stor utvecklingspotential på sin arbetsplats för sina medarbetare och en miljö där mångfald är en tillgång arbetar LKAB med Employer Branding. Med utmanande och spännande aktiviteter för både potentiella men även nuvarande medarbetare utses härmed LKAB till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media
Om oss

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden.

Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen.

Koncernen, som omsatte drygt 16 miljarder kronor 2015 och har cirka 4 500 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Vision

LKAB’s vision är att av kunderna uppfattas vara den leverantör som ger mest mervärde och därmed ledande inom sina utvalda marknadssegment.

Mål

Vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen.

Jobb

Se våra lediga tjänster här.

 


Vi tycker det är viktigt att våra medarbetare får möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll och inom företaget. Därför erbjuder vi interna utbildningar, utvecklingsprogram och fördjupande kurser. Är du intresserad av att ta nästa steg i din karriär så finns goda möjligheter att klättra inom LKAB.

Artiklar

Vi vill se dig utvecklasLäs mer

Möt några av ossLäs mer

Flexibla medarbetare tar LKAB till en ljusare framtidLäs mer

Följ LKAB på sociala medier

Kontaktperson

  • Susanna Lundhamn Jokinen

    HR-Advisor


    susanna.lundhamn@lkab.com