10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!

MölnlyckeHälso- och sjukvård

MotivationMölnlycke är en arbetsgivare med en mycket samhällsviktigt uppdrag och vision. Dessutom jobbar de mycket aktivt och imponerande med attraktions frågor och employer branding. Med många utvecklings – och karriärmöjligheter ger Mölnlycke sina anställda verktygen för att utvecklas och lyckas, i en varm och familjär företagskultur där alla strävar mot samma mål. En mycket attraktiv arbetsgivare helt enkelt!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

En karriär som betyder något

Vår viktigaste drivkraft, och det som motiverar oss i vardagen, är strävan efter att förbättra resultaten för hälso- och sjukvården och patienterna.  Den drivkraften ligger till grund för våra marknadsledande lösningar som gör skillnad för miljontals människor världen över; och den har väglett oss ända sedan företaget startades i Sverige tills att vi idag blivit ett ledande globalt hälso- och sjukvårdsföretag –  som fortfarande växer.

Vi har ett brett utbud av spännande internationella jobbmöjligheter inom allt från försäljning och marknadsföring till IT, ekonomi, forskning och utveckling.  Oavsett vilken roll och vilka kompetenser du har så är ditt arbete viktigt för oss. Vi kommer att ha stora förväntningar på dig. Vårt mål är att överträffa kundernas förväntningar varje dag – och vi räknar med att alla drar sitt strå till stacken.

Låt oss utvecklas tillsammans

I takt med att företaget och verksamheten utvecklas så kommer också du att utvecklas. Vi är en arbetsgivare som tar ansvar. Det betyder att vi även kommer att ta ansvar och engagera oss i din karriär. Vi kommer se till att du trivs och mår bra på jobbet, och vi ger dig verktygen du behöver för att nå dina mål. På Mölnlycke är en god arbetsmiljö en viktig del i en långsiktig hållbarhet. Mölnlycke ägs av det privata bolaget Investor AB. Både Investor och vår ledning värdesätter en hållbar tillväxt framför kortsiktiga vinster.

Följ Mölnlycke i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss