Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

PageroIT/Teknik/Konsult

MotivationPagero fortsätter att utveckla sitt employer brand och gör det med bravur. Vi ser en spännande och attraktiv arbetsplats där medarbetarna brinner för sitt arbete. Tack vare sin unika innovationskultur lockar Pagero till sig Sveriges talanger, juniora och seniora. Pageros styrka är deras medarbetare. De månar om och vill hjälpa dem att uppnå sin fulla potential. Minst sagt en attraktiv arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Det ska vara enkelt att göra affärer

Pagero erbjuder ett Smart Business Network som kopplar ihop köpare och säljare världen över för automatiserad och säker kommunikation av affärsdokument (t.ex. ordermeddelanden, fakturor och betalfiler) i enlighet med lokala regler. Pageros öppna nätverk, i kombination med ett stort utbud av appar, hjälper företag att effektivisera sina köp- och säljprocesser samt dra nytta av korrekta och tillförlitliga data. Vårt erbjudande är globalt och är oberoende av företagsstorlek, bransch och affärssystem.

Våra medarbetare är Pagero

Som vi ser det skapas Pageros styrka av våra medarbetare och vår tekniska förmåga. Vi vill vara en inspirerande arbetsplats där vi hjälper varandra att dra nytta av vår fulla potential för att kunna erbjuda det bästa för våra kunder. Vill du hjälpa oss i vår strävan att förenkla inköp och försäljning?
Nedan har vi listat alla lediga tjänster.

Våra vägledande principer

Vi gör det enkelt att göra affärer

Vårt öppna, globala nätverk och våra tjänster är designade för att du ska kunna ansluta dig till och kommunicera med alla dina affärspartners, när, var och hur det passar dig.

Vi möjliggör affärsinnovation

Våra tjänster och vårt nätverk utvecklas ständigt och anpassar sig till en föränderlig affärsvärld så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig – att utveckla din verksamhet.

Vi levererar kvalitet

Oavsett ditt företags storlek eller bransch förtjänar du kvalitet. Vi levererar datanoggrannhet, högklassig service, sömlös integration och överblick i realtid – dygnet runt, året om.

Våra medarbetare är Pagero

Pageros styrka är våra medarbetare. Vi månar om och vill hjälpa dem att uppnå sin fulla potential, så att de i sin tur kan erbjuda det bästa för dig.

Teknik som stödjer hållbarhet

Vi anser att teknik är grundläggande för hållbarhet. Därför vi vill hjälpa företag att bli 100 % digitala samt stödja resurseffektivitet och transparens.

Följ Pagero i sociala medier

KarriärsidaFacebookLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss