Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

SandvikBygg & Anläggning

MotivationSandvik är inte bara ett företag – det är en plats där ditt arbete kan forma framtiden. Som en arbetsgivare som värdesätter innovation och teknisk kompetens ger de sina anställda möjligheten att vara en del av banbrytande projekt och revolutionera industrier. Med en stark företagskultur, som främjar samarbete och mångfald, är Sandvik en arbetsplats där du kan trivas och växa som yrkesmänniska. Om du vill vara en del av ett företag som inte bara följer trenderna utan skapar dem, då är Sandvik en mycket attraktiv arbetsgivare för dig.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

SANDVIK-ANDAN – VÅR KULTUR

När du blir del av vårt globala team kommer du att inspireras av Sandvik-andan och bidra till vårt syfte att möjliggöra skiften och förbättra världen genom ingenjörskonst.

Vi möjliggör skiften – ingenjörskap som förbättrar världen

Vi är visionärer som drivs av ambitionen att alltid hitta smartare lösningar och möjliggöra viktiga skiften. Vi strävar efter att föra samhället och planeten framåt, vilket gynnar alla intressenter – våra kunder, våra medarbetare och de samhällen där vi verkar. Framsteg som i slutändan genererar värde för aktieägarna.

Från stora språng till små förbättringar i vardagen så använder vi vår expertis och vårt samarbetsinriktade arbetssätt för att tillsammans med kunder och partners skapa starkare och mer hållbara företag.

Vi har en tydlig uppgift

Vi använder innovation och digitalisering för att skapa värde, förbättra verksamheter, skapa en säkrare arbetsmiljö och åstadkomma mer med mindre resurser.

Genom mångfald, en stark företagskultur och ledande kompetens ökar vi produktivitet, effektivitet och hållbarhet i en värld som behöver utvecklas framåt.

Vi har en tydlig uppgift: genom allt vi gör, varje dag, åstadkommer vi förändring genom ingenjörskap som förbättrar världen.

Meet Sandvik Podcast

Bilder

Traineeprogram


GLOBAL GRADUATE PROGRAM

Följ Sandvik i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss