SCAIndustri/produktion

MotivationGenom ett ansvarstagande av både medarbetarnas utveckling och miljön så ser vi att SCA på ett modernt och attraktivt sätt arbetar med employer branding. De utmärker sig genom att alltid sträva efter att förbättra medarbetarnas kunskaper och att ständigt ha miljön i fokus. Härmed utses SCA till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media
Gå din egen väg

Din karriärväg
Har du jobbat länge inom industrin och är intresserad av nya utmaningar? Då kan vi erbjuda en hel del tjänster som ligger i utvecklingens framkant. Hos oss får du alla möjligheter att kliva fram för att ytterligare lyfta din karriär.

Vill du byta bransch? Även om du inte har helt rätt kompetens kan dina erfarenheter vara precis det vi behöver. Är du nyexaminerad? Hos oss blir du en i teamet, omgiven av kompetenta och mer erfarna kollegor. Vi tror på den dynamik som uppstår när nytänkande möter erfarenhet.

Om du har vilja och driv har vi flexibla karriärvägar. Det gäller oavsett om du vill bredda ditt kunnande eller satsa på att bli specialist. På SCA kan du byta mellan affärsområden, förvaltningar, produktionsanläggningar eller jobba på huvudkontoret med övergripande frågor och utmaningar.

Tillsammans kan vi fortsätta att utvecklas. Här hittar du våra lediga tjänster

Från skogsbruk till försäljning
På SCA är vi cirka 4 100 medarbetare i Sverige och på våra marknader i Europa. Skogen är kärnan i all vår verksamhet och vi tar tillvara hela trädet i vår effektiva och integrerade värdekedja. Hos oss kan du arbeta med skogsbruk, skogsförvaltning, produktion, teknik, underhåll, produktutveckling, kommunikation, marknadsföring, försäljning, forskning, förnybar energi, HR och ekonomi.

 

Följ SCA på sociala medier