Ansök om Karriärstipendiet - värde 15 000 kr. Till ansökan!

StratsysIT/teknik/konsult

MotivationStratsys är en driven och innovativ arbetsgivare som fortsätter att utveckla sitt imponerande employer branding arbete. Vi ser att medarbetarna är mycket viktiga för Stratsys, något som lyser igenom i deras kommunikation. För den som vill finns många möjligheter att växa och utvecklas hos denna arbetsgivare i en nyfiken och inkluderande arbetsmiljö. Idag har även Stratsys ett attraktivt traineeprogram som lockar till sig unga talanger. En mycket attraktiv arbetsgivare helt enkelt!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Var med på vår resa!

På Stratsys drömmer vi om att förenkla arbetslivet med smarta digitala verktyg för strategisk planering. Vi är ett snabbt växande techbolag, ständigt på jakt efter nya talanger!

Vill du följa med på vår resa? Hos oss får du stora möjligheter att snabbt ta eget ansvar och utvecklas tillsammans med ett härligt team. Ta chansen och bli en av oss!

På Stratsys blir du en del av ett spännande tillväxtbolag inom Tech. Stratsys är ett molnbaserat verktyg för effektiv strategisk planering. Smidigt och enkelt, precis som arbetslivet borde vara.

Våra digitala verktyg hjälper hundratusentals människor att effektivisera sina arbetsliv, så att de får mer tid till annat. Stratsys är en dynamisk plattform som blir ryggraden i strategisk planering, som samlar och engagerar alla runt samma mål.

Vi är ett tillväxtbolag rakt igenom. Över de senaste tio åren har vår omsättning ökat med 446%.

Vi strävar efter simplicity i allt vi gör. Vi utvecklar smarta digitala verktyg som förenklar arbetslivet för våra hundratusentals användare. Vi kallar det Work-life Simplicity.

Simplicity är också viktigt i vår arbetskultur. Vi är raka, ärliga och tydliga i vår kommunikation för att göra jobbet enklare!

Vi drivs av att ständigt förenkla arbetslivet och skapa Work-Life Simplicity för både kunder, medarbetare och samhälle.

På Stratsys älskar vi att hänga, träna och ha kul tillsammans. Vi är en dynamisk grupp fylld av olika personligheter och erfarenheter. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där ingen dag är den andra lik.

Vi värderar våra olikheter högt och tillsammans växer och utvecklas vi ständigt med hjälp av varandras idéer.

Blogg

Traineeprogram


Stratsys Trainee Program

Följ Stratsys på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss