Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

SvedeaFörsäkringsbolag

MotivationSvedea utmärker sig som en attraktiv arbetsgivare tack vare sitt engagerande och inkluderande employer branding-arbete. Här uppmuntras medarbetarna att dela idéer och innovationer i en miljö som främjar kreativitet. Företaget prioriterar den personliga utvecklingen av sina anställda och erbjuder många möjligheter att växa inom organisationen. Svedea strävar efter att skapa en arbetsplats där medarbetare trivs och känner sig värderade. Om du vill vara en del av ett företag som fokuserar på samarbete, utveckling och en positiv arbetsmiljö, är Svedea definitivt rätt plats för dig att bygga din karriär.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Välkommen till ett annorlunda bolag inom försäkring!

Svedea är inget vanligt försäkringsbolag. Och vi som arbetar här är inga vanliga försäkringsmänniskor. Vi har alla ett passionerat förhållande till våra specialområden och är experter på det vi gör.

Är du också en förändrare?

Vad roligt att du hittat hit! Kan det bero på att du tänker lite som vi gör och ser saker ur fler synvinklar än de traditionella? Det hoppas vi iallafall, för det har vi gjort sedan 2010 då idén om Svedea blev verklighet –  idén att vilja förändra en hel bransch genom att tänka nytt och annorlunda.

Vi är en försäkringsförmedlare, men vi säljer egentligen inte försäkringar. Vi säljer trygghet. Varje dag får vi våra kunder att känna sig tryggare i sin vardag med lösningar som baserats på många års kunskap, insikter och passion för det vi gör.

Vår resa hittills har varit framgångsrik långt över förväntan och därför behöver vi fler smarta personer som tänker som vi, som vill förändra och utveckla vår bransch genom att tänka innanför, men även utanför försäkringsavtalet! 

Vår arbetsplats och kultur

Om många människor ska gå mot samma mål, så går det lättare om vägen dit är tydligt utstakad. I vårt fall är det vår företagskultur som genomsyrar allt vi gör.

Vår företagskultur enar oss alla på många sätt. Vi hittar gärna på roliga saker tillsammans som stärker gemenskapen. Från passionsdagar och kulturdygn till en årlig kick-off långt bortom våra kontor.

Utveckling är en självklarhet för oss, därför uppmuntrar vi egna initiativ till kompetensutveckling och ett ständigt lärande. Behovet tillgodoses med externa och interna utbildningar samt kompetensutbyte med erfarna och kompetenta kollegor.

Mer om oss

Följ Svedea i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss