SWEPIngenjör

MotivationSWEP drivs av en stark entreprenöranda. Det finns en varm företagskultur och ett brett internationellt urval av karriärval vilket lockar till sig unga talanger. SWEP är ett praktexempel på en internationell arbetsgivare som lyckats skapa en familjär och inkluderande företagskultur. Genom att ligga i branschens framkant bjuder SWEP på en spännande arbetsplats som driver den högaktuella frågan, ”att ge mer energi än vad vi tar”. Företaget uppmuntrat anställda att utvecklas i sina roller och att aktivt bidra till att företaget fortsätter att utvecklas.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Ta steget idag för en bättre morgondag

Det som började för 40 år sedan med några tekniker i ett garage fortsätter med dig: Entreprenörstänkande och en positiv attityd där allt är möjligt har gjort SWEP till den internationellt ledande leverantör av lödda plattvärmeväxlare som vi är idag.

Vår kultur uppmuntrar alla medarbetare att växa och utvecklas inom företaget, att vara nyfikna och kreativa och oavbrutet utmana effektiviteten. Följ med på vår tillväxtresa och bli en del i en mer hållbar framtid!

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Det är därför vi strävar efter att anställa personer med egenskaper som ligger över genomsnittet och som kan hjälpa oss att uppfylla våra långsiktiga mål. Vi strävar även efter att erbjuda våra anställda en individanpassad utveckling som hjälper dem att gå vidare till mer avancerade uppgifter.

Are you ready for SWEP ? from SWEP International AB on Vimeo.

Mer om SWEP

Följ SWEP på sociala medier

LinkedInWebbsida