Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

SWEPIngenjör

MotivationSWEP har blivit utmärkta som ett Karriärföretag tack vare sitt engagemang för att skapa en hållbar framtid och deras dedikation till medarbetarnas utveckling. Företaget erbjuder möjligheter för sina anställda att växa och påverka inom en bransch som spelar en avgörande roll i arbetet med energieffektivitet. SWEP uppmuntrar en kreativ och inkluderande arbetsmiljö som lockar talanger som vill vara en del av lösningen för en mer hållbar värld.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Ta steget idag för en bättre morgondag

Det som började för 40 år sedan med några tekniker i ett garage fortsätter med dig: Entreprenörstänkande och en positiv attityd där allt är möjligt har gjort SWEP till den internationellt ledande leverantör av lödda plattvärmeväxlare som vi är idag.

Vår kultur uppmuntrar alla medarbetare att växa och utvecklas inom företaget, att vara nyfikna och kreativa och oavbrutet utmana effektiviteten. Följ med på vår tillväxtresa och bli en del i en mer hållbar framtid!

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Det är därför vi strävar efter att anställa personer med egenskaper som ligger över genomsnittet och som kan hjälpa oss att uppfylla våra långsiktiga mål. Vi strävar även efter att erbjuda våra anställda en individanpassad utveckling som hjälper dem att gå vidare till mer avancerade uppgifter.

Are you ready for SWEP ? from SWEP International AB on Vimeo.

Mer om SWEP

Följ SWEP i sociala medier

KarriärsidaLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss